09/03/11 - 22:17

«Έχω παίκτες… δουλευταράδες»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά την άνετη του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Έχω παίκτες… δουλευταράδες»
51.874views 0shares

«Ξέρω ότι μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ που έχει προσφέρει τόσα στο μπάσκετ περνάει δύσκολες στιγμές. Εμείς χρειαζόμασταν ένα πιο δυνατό παιχνίδι. Καταλαβαίνω τα προβλήματα και την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ και εύχομαι να βρουν τη λύση. Πιστεύω ότι θα το κάνουν»,ανέφερε αρχικά ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε:

«Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε, θέλουμε πολύ να έχουμε ατομική συγκέντρωση και οι παίκτες και οι προπονητές γιατί είμαστε στην περίοδο που πρέπει να τα δώσουμε όλα. Σήμερα παίξαμε με όλους τους παίκτες μας κι αυτό είναι κάτι θετικό».

Όσον αφορά στο ότι η ομάδα έχει ακόμη μόνο ένα επίσημο παιχνίδι μέχρι τα ματς με τη Σιένα, κι αυτό με τον Ηλυσιακό, ο Ντούντα σχολίασε πως «δεν ψάχνω δικαιολογίες λόγω του προγράμματος, αυτές είναι οι συνθήκες. Ευτυχώς έχω παίκτες δουλευταράδες».

Τέλος, σε σχέση με τον ελάχιστο κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Πυλαίας, ανέφερε ότι «Αυτή η κατάσταση που περνά η Ελλάδα, εύκολα περνά και στον αθλητισμό. Δείτε στην Κροατία με την τεράστια παράδοση που έχτισαν νέο γήπεδο και είναι συνεχώς άδειο. Εμείς που είμαστε στο μπάσκετ πρέπει να παλέψουμε και να φτιάξουν οι ομάδες καλύτερες συνθήκες για να μην υπάρχουν άδεια γήπεδα. Δεν γίνεται να μη γίνεται ο τελικός Κυπέλλου λόγω του φόβου. Όλοι πρέπει να κάνουμε κάτι».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ