Facebook Pixel Αναβίωσε η κόντρα Στόγιαν-Ντίβατς!
| 2011-03-10 13:28:00

Αναβίωσε η κόντρα Στόγιαν-Ντίβατς!

Αναβίωσε η κόντρα Στόγιαν-Ντίβατς!

Μετά από περίπου 20 χρόνια και με αφορμή ένα αφιέρωμα που έγινε στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς, ο Βράνκοβιτς αναφέρθηκε ξανά στην… κακή του σχέση με τον Ντίβατς.

Ο παλαίμαχος άσος, ένας από τους καλύτερους φίλους του Πέτροβιτς, δεν είχε καμία συμμετοχή στο φιλμ που φτιάχτηκε για τον εκλιπόντα και σχολίασε σχετικά στην εφημερίδα «Večernji List»:

«Δεν ζηλεύω που δεν συμμετείχα στο φιλμ ή επειδή κανείς δεν με κάλεσε στην πρεμιέρα. Μόνο ο Ράντζα με προσκάλεσε σε δείπνο με τον Ντίβατς, έναν άνθρωπο που είχα να μιλήσω μαζί του 20 χρόνια.

Θα μπορούσα πάντως να κληθώ να μιλήσω για την ιστορία αυτή, απ’ τη στιγμή που ήμουν ο καλύτερος φίλος του Ντράζεν και λίγοι τον ήξεραν όσο εγώ. Από τους Κροάτες μίλησαν μόνο όσοι τα είχαν καλά με τον Ντίβατς, όπως οι Ράντζα και Κούκοτς.

Τώρα το αν το θεωρώ σωστό όλο αυτό, θα έλεγα ότι εμένα προσωπικά δεν μ’ αρέσει, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ανάμεσά μας ο Ντράζεν. Λέγονται πράγματα γι’ αυτόν, χωρίς ο ίδιος να μπορεί να τοποθετηθεί».

Ο Στόγιαν μίλησε και για τη δική του σχέση με τον Ντίβατς, αλλά και το γεγονός ότι ο τελευταίος ήταν ουσιαστικά τσακωμένος με τον Πέτροβιτς!

«Είχε κάνει τότε πράγματα άσχημα, σκίζοντας σημαίες της Κροατίας. Από τον προηγούμενο χρόνο ο Βλάντε είχε πάρει άσχημα την απόσχιση της Κροατίας, λέγοντας σε μένα και στον Ντράζεν πως θα παίζουμε για μια χώρα που δεν υπάρχει

Μάλιστα σ’ έναν αγώνα του ΝΒΑ, στο Λος Άντζελες, ο Ντίβατς σε μια φάση κλώτσησε ύπουλα τον Πέτροβιτς! Από τη στιγμή αυτή, αυτόματα, οι σχέσεις τους διακόπηκαν. Ήταν το τέλος της φιλίας τους», είπε σχετικά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags