Facebook Pixel «Προκλητικότατη η συμπεριφορά του Δαμιανίδη»
| 2011-03-10 17:24:00

«Προκλητικότατη η συμπεριφορά του Δαμιανίδη»

«Προκλητικότατη η συμπεριφορά του Δαμιανίδη»

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Καβάλα πέρασε στην αντεπίθεση για τα όσα κατηγορήθηκε από τον Αρη για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της προς τον Γιάννη Δαμιανίδη στο μεταξύ τους αγώνα.

«Η συμπεριφορά του προέδρου του Άρη, Γιάννη Δαμιανίδη από την αρχή και στη διάρκεια του αγώνα ήταν προκλητικότατη τόσο προς τους φιλάθλους με ύβρεις, ατυχείς υβριστικούς διάλογους και άσεμνες χειρονομίες, αλλά και προς το δημόσιο αίσθημα παραβαίνοντας τους νόμους με το διαρκές κάπνισμα του.

Μέλη της Διοίκησης της ΚΑΕ Αρης, όντας παρόντες στον αγώνα είναι μάρτυρες των παραπάνω,οι οποίοι όμως δεν προσπάθησαν να τον συνετίσουν.

Στην τριετή αγωνιστική παρουσία της Ομάδας μας στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» Καλαμίτσας ουδέποτε έλαβε χώρα παρόμοιο συμβάν, επιδεικνύοντας πάντοτε κόσμια συμπεριφορά προς όλες τις φιλοξενούμενες Ομάδες και τους φιλάθλους τους.

Η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έχοντας ως αποκλειστικό κίνητρο την ανάπτυξη του αθλήματος στην Περιφέρεια, βασισμένη σε «υγιή πρότυπα», προσπαθεί να είναι ενεργός μέτοχος στον επαναπροσδιορισμό «θέσης» του Αθλήματος που έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες διακρίσεις στη χώρα μας.

Η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αναγνωρίζοντας πάντοτε τη μεγάλη συμμετοχή της ΚΑΕ Αρης στην ανάπτυξη του Αθλήματος στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με τις αντίστοιχες αγωνιστικές επιτυχίες, ευελπιστεί στην αποφυγή παρομοίων συμβάντων στο μέλλον.

Η διοίκηση της ΚΑΕ».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags