10/03/11 - 19:28

Εγινε καλά ο Μπουρούσης

Τσάμπα το έχασε το All Star Game ο Γιάννης Μπουρούσης. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και σήμερα επέστρεψε στις προπονήσεις.

Εγινε καλά ο Μπουρούσης
35.287views 0shares

Ο Μπουρούσης είχε πάρει άδεια για ένα μήνα από τον Ιβκοβιτς, επισήμως για να φτιάξει το χέρι και τον μεταβολισμό του, ανεπισήμως για να αλλάξει μυαλά.

"Μετά από απόφαση του προπονητή του Ολυμπιακού Ντούσαν Ίβκοβιτς ο Γιάννης Μπουρούσης θα είναι σε άδεια για ένα μήνα. Ενδιάμεσα θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς επαφές. Παράλληλα, θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης του πρόσφατου τραυματισμού του στο δεξί του χέρι (εγκάρσιο ράγισμα στο μετακάρπιο του μικρού δαχτύλου του δεξιού του χεριού).

Επίσης, θα γίνει ρύθμιση όλων των μεταβολικών των δεικτών του, όπου έχει διαγνωστεί διατάραξη στις τελευταίες ιατρικές εξετάσεις της ομάδας", έλεγε τότε η ανακοίνωση.

Ο παίκτης ξεπέρασε πιο γρήγορα τον τραυματισμό, έφτιαξε σε 20 μέρες τον μεταβολισμό του και πλέον είναι έτοιμος να παίξει μπάσκετ. Ο Ιβκοβιτς τον περιμένει εντελώς διαφορετικό και θα δούμε στο παρκέ αν έχει αλλάξει κάτι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ