23/01/13 - 12:43

"Ποιος σας είπε ότι είναι τελικός;"

O Γιώργος Μπαρτζώκας αρνήθηκε να αποκαλέσει τον αγώνα με τη Μακάμπι "τελικό", κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Τελ Αβίβ.

"Ποιος σας είπε ότι είναι τελικός;"
31.925views 0shares

Για τα προβλήματα τραυματισμών: "Ο Λο είναι μεγάλη απουσία. Πρόκειται για σημαντική απώλεια για εμάς, όπως και αυτή του Πάουελ φυσικά. Δεν είναι τελικός αυτό το παιχνίδι, πως θα μπορούσε άλλωστε αφού βρισκόμαστε ακόμη στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας. Έχουμε ετοιμαστεί για να αγωνιστούμε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες σε όλη την Ευρώπη. Οι απουσίες δεν μπορεί να αποτελέσουν δικαιολογίες για εμάς".

Για τη Μακάμπι: "Καταρχήν ποτέ δεν μπορεί αυτός ο μεγάλος σύλλογος να είναι ευκαιρία για κανέναν, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται. Καμία ομάδα στο TOP-16 δεν είναι εύκολη αντίπαλος. Αντιμετωπίζει πίεση, καθώς θέλουν να είναι στο Final Four. Και εμείς έχουμε πίεση και περιμένουμε να δούμε και τι θα γίνει με τη Σιένα. Και εμείς θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρωλίγκα".

Για το παιχνίδι με τη Σιένα: "Δεν υπάρχουν οδυνηρές ήττες κατά τη γνώμη μου. Φτάσαμε στο +5 και έγιναν απίθανα πράγματα για να χάσουμε. Και από εμάς και από το χρονόμετρο. Μεσολάβησε το παιχνίδι στην Πάτρα και τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχουμε μαζί μας τον Σερμαντίνι, σε σχέση με το προχθεσινό παιχνίδι, αλλά δεν έχουμε τον Λο".

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπανικολάου, τόνισε: "Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό και πάρα πολύ κρίσιμο για εμάς. Πρόκειται για ματς κομβικής σημασίας για την συνέχεια του γκρουπ, αλλά και για την αναπτέρωση του ηθικού της ομάδας. Θέλουμε τη νίκη που θα είναι σημαντική για την εξέλιξη του γκρουπ, αλλά σίγουρα θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά.

Η Μακάμπι μπορεί να πάρει ένα ματς με 20 πόντους μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά και να βρεθεί στο -10. Δεν πρέπει να προσεγγίσουμε το ματς διαφορετικά από ότι άλλα παιχνίδια. Θα πρέπει να αρχίσουμε τα πάντα από την άμυνα μας και από εκεί να βγάλουμε το παιχνίδι μας στο παρκέ. Πρόκειται για ομάδα που στηρίζεται πολύ στους Αμερικάνους και στο ένας εναντίον ενός, είναι ομάδα ρυθμού και δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουνε το παιχνίδι τους. Αυτά πρέπει να προσέξουμε περισσότερο".
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ