Facebook Pixel Ο Ίβκοβιτς θέλει να ηγηθεί του μπάσκετ της Σερβίας!
| 2011-03-12 12:20:00

Ο Ίβκοβιτς θέλει να ηγηθεί του μπάσκετ της Σερβίας!

Ο Ίβκοβιτς θέλει να ηγηθεί του μπάσκετ της Σερβίας!

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν κάνει τίποτα στην τύχη. Δεν έφυγε από την Εθνική Σερβίας επειδή κουράστηκε ή του χρωστά χρήματα η Ομοσπονδία. Ο σκύλος το έψαξε το θέμα...

Το έψαξε και έμαθε τι κρύβεται πίσω από τις τελευταίες κινήσεις του προπονητή του Ολυμπιακού. Ο Ντούντα θέλει να διοικήσει το μπάσκετ της Σερβίας, θέλει να αναλάβει την Ομοσπονδία του μπάσκετ. Έχει βλέψεις πέρα από την προπονητική και η παραίτησή του έγινε με ένα σκοπό. Να ασκήσει πίεση προς την υπάρχουσα διοίκηση της Ομοσπονδίας της Σερβίας.

Ο Ίβκοβιτς θεωρεί πως το μπάσκετ στη χώρα του μπορεί να αναγεννηθεί και ήδη έχει αρχίσει τις κινήσεις που έχουν να κάνουν με την παραγωγική διαδικασία.

Μαζί του ο Ντούντα έχει πολλές προσωπικότητες του σερβικού μπάσκετ, γι΄ αυτό και ένας, ένας έκαναν δηλώσεις αμέσως μετά την παραίτησή του και μίλησαν για το κακό που τους βρήκε. Στην ουσία ήθελε όλοι να δείξουν πόσο απαραίτητη είναι η αλλαγή στην Ομοσπονδία, σε ένα σκηνικό δεν ήταν και τόσο αυθόρμητο.

Στο πλευρό του Ιβκοβιτς είναι και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και ένας από τους λόγους που ταξίδεψε ο Ντούντα στο Βελιγράδι ήταν να μιλήσει με δικούς του ανθρώπους, προκειμένου να διαπιστώσει πού βαδίζουν τα πράγματα.

Αν καταφέρει να πετύχει το σκοπό του και να φέρει την ανατροπή, ίσως και να γυρίσει τον πάγκο της Εθνικής Σερβίας. Έστω κι αν αυτό είναι το λιγότερο που τον ενδιαφέρει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags