Facebook Pixel Προπόνηση πριν τον τελικό
| 2013-02-07 19:58:00

Προπόνηση πριν τον τελικό

Προπόνηση πριν τον τελικό

Ο Ολυμπιακό έκανε… προπόνηση κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας (85-63) και πλέον στρέφει την προσοχή του στον τελικό του Κυπέλλου την Κυριακή με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα ενόψει τελικού, ξεκούρασε παίκτες που είχαν επιβαρυνθεί το τελευταίο δεκαήμερο και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίζονται αρκετά.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Είναι πολύ ανώτερος από την ομάδα του Ικάρου. Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 6-0 με τον Ίκαρο Καλλιθέας από τότε που η ομάδα της Καλλιθέας ανέβηκε στην Α1 με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν με μέσο όρο διαφοράς 39 πόντων την ομάδα του Ικάρου. Σε αυτό το παιχνίδι η διαφορά δεν μπορούσε α ανέβει τόσο ψηλά καθώς η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προερχόταν από και πηγαίνει σε ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας τεχνικός έκανε δοκιμές ενόψει τελικού ενώ έδωσε και χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει αρκετά.

MVP: Ο Κώστας Σλούκας. Ο Έλληνας γκαρντ των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού. Ο 22χρονος γκαρντ τελείωσε το ματς με 10 πόντους, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 16 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ.

ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο Ζόραν Βρκιτς. Ο Κροάτης φόργουορντ του Ικάρου Καλλιθέας δεν βρέθηκε σε καλή μέρα με αποτέλεσμα να μην βοηθήσει την ομάδα του όσο θα ήθελε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο Βρκιτς είναι παίκτης-κλειδί για τη γενικότερη λειτουργία του Ικάρου, αλλά στο ΣΕΦ έκανε κακό παιχνίδι.

KEY POINT: Η άμυνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν κακοί στην άμυνα στις πρώτες δύο περιόδους, αλλά ειδικά στην τρίτη και λιγότερο στην τέταρτη, σταμάτησαν σχεδόν κάθε διάδρομο προς το καλάθι στους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη.

Δεκάλεπτα: 20-15, 43-34, 68-44, 85-63.
Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 4, Λο 9 (1), Σπανούλης 10 (2τριπ, 6ασ), Πεπέρογλου 5 (1), Σερμαντίνι 6, Σλούκας 10 (2, 5ασ), Μαυροειδής 2, Πάουλε 8 (3κλεψ), Γκετσεβίτσιους 3 (1), Πρίντεζης 15 (1τριπ, 2ριμπ, 1κλεψ), Παπανικολάου 11 (1τριπ, 4ριμπ, 2κοψ), Κατσίβελης 2.
Ίκαρος Καλλιθέας (Πρίφτης): Στραντ, Λαρεντζάκης, Κυρίτσης 15 (4ας, 2κλεψ, 6λαθ), Φαγιέ 8, Γκίμπσον 13 (2τριπ, 6ριμπ), Γιαννακίδης 3 (1), Μήτσιαλος, Οικονομόπουλος, Σίμτσακ 4 (9ριμπ), Πάντιτς 16 (7ριμπ, 7 κερδ.φάουλ).
Περίπου 700 φίλοι των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος βρέθηκαν στις εξέδρες. Η τηλεοπτική κάλυψη του ματς, η ώρα και η μέρα του αγώνα, αλλά και ο μη εμπορικός αντίπαλος συνηγόρησαν ώστε στο ΣΕΦ να βρεθεί τριψήφιος αριθμός θεατών.

Πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags