Facebook Pixel O Πέρκινς; Ο Σλούκας!
| 2013-02-18 21:08:00

O Πέρκινς; Ο Σλούκας!

O Πέρκινς; Ο Σλούκας!

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος γράφει για την απόκτηση του Ντορόν Πέρκινς από τον Ολυμπιακό, τα θετικά της κίνησης αυτής, αλλά και τους κινδύνους που ίσως κρύβει.

Ο Ολυμπιακός έριξε τη ζαριά του και αν του... κάτσει, θα ανέβει ένα επίπεδο. Ο Ντόρον Πέρκινς που θαυμάσαμε στην Μακάμπι μπορεί να του δώσει την έξτρα βοήθεια που χρειάζεται, αλλιώς δεν έχει να χάσει και πολλά.

Αυτό που πραγματικά πρέπει να απασχολήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα τούτη τη στιγμή είναι ο τρόπος που θα εντάξει στην ομάδα τον Αμερικανό. Αλλωστε ο Ολυμπιακός δεν πήρε ούτε τον... Μάικλ Τζόρνταν, ούτε τον παίκτη που θα αλλάξει το παιχνίδι. Πήρε έναν εξαιρετικό αμυντικό στην μπάλα, ένα καλό στο γρήγορο παιχνίδι, έναν κακό σουτέρ από μακριά. Ο Πέρκινς δεν έχει αγωνιστεί στο πιο υψηλό επίπεδο μετά από τον τραυματισμό του στο γόνατο, τώρα έχει μια ευκαιρία να επιστρέψει. Οχι ως πρωταγωνιστής - ποτέ δεν ήταν - αλλά ως ρολίστας.

Γιατί έναν ρολίστα πήρε ο Ολυμπιακό, που επέλεξε να διορθώσει το πραγματικό πρόβλημα που του παρουσιάστηκε μετά από τον τραυματισμό του Βαγγέλη Μάντζαρη. Δηλάδη την άμυνα στην περιφέρεια. Στον τελικό ο Διαμαντίδης έκανε πάρτι, το ίδιο και ο Πλάνινιτς στη Μόσχα.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags