Facebook Pixel "Είπα 'είστε νηφάλιος;'"
| 2013-02-21 19:46:00

"Είπα 'είστε νηφάλιος;'"

"Είπα 'είστε νηφάλιος;'"

Θέση για τα όσα είπαν οι Στέλιος Συμεωνίδης και Κώστας Κορομηλάς πήρε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και απάντησε πως πρόκειται για προπαγάνδα τα όσα έγιναν στη σύσκεψη της Τετάρτης (20/2) στην ΚΕΔ!

«Θα ήθελα να πω τι πραγματικά συνέβη. Πρόκειται για προπαγάνδα, δεν είπα ποτέ τις λέξεις μέθυσος και αλκοολικός και δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να το επιβεβαιώσει παρά μόνο ο κύριος αυτός. Να σας πω τι είπα και τι συνέβη πραγματκά. Όταν πιέσαμε τη μπάλα και η Δράμα έκανε 8’’, πήγα στον κομισάριο κ. Μούστο, και η ερώτηση που έκανα ήταν “είστε νηφάλιος;” Τρεις-τέσσερις ερμηνείες στο λεξικό του Μπαμπινιώτη υπάρχουν για τη συγκεκριμένη έκφραση και μπορείτε να τις δείτε. Αυτό που εννοούσα ήταν εάν ο κύριος αυτός ήταν ήρεμος εκείνη την ώρα ώστε να συζητούσαμε τη φάση.

Πρόκειται ξεκάθαρα για προπαγάνδα, Κορομηλάς και Συμεωνίδης δεν έδειξαν την παραμικρή διάθεση να συζητήσουν άλλα και άλλα, αλλά αυτό το είπαν στην ΚΕΔ χθες. Δεν με εκπλήσσει τίποτα πια. Ο εκφωνητής της ΕΤ3 είπε ότι κάθομαι στον πάγκο και προσβάλω τον Μάρκοβιτς. Δηλαδή όλοι οι προπονητές που κάθονται στον πάγκο στο ΝΒΑ, δεν σέβονται τον αντίπαλο προπονητή;» είπε ο Έλληνας τεχνικός ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για "δημιουργία εντυπώσεων."

"Να μας πει η Επιτροπή ποιος ο ρόλος της και όταν συνεδριάζουν εάν κάνουν κριτική στο τι έκαναν οι διαιτητές. Σας επαναλαμβάνω, αν υπάρχει ένας που μπορεί να το επιβεβαιώσει είναι ο κύριος ο συγκεκριμένος και περιμένω να το δω. Δεν θέλω να ρίξω νερό στον μύλο της προπαγάνδας και να συνεχιστεί όλο αυτό. Υπάρχει μια κατάσταση στην Ελλάδα που όλα μεγαλοποιούνται.

Έτσι είμαστε σαν λαός. Με προβληματίζει ξεκάθαρα. Οι πρόεδροι και οι παίκτες της ομάδας μας δεν μπορεί να είναι στόχος γιατί είναι κοσμήματα και οι παίκτες μας ο κορμός της Εθνικής ομάδας. Και ο εύκολος στόχος είναι ο προπονητής, όχι εγώ, αλλά αυτός που είναι κάθε χρονιά στον πάγκο του Ολυμπιακού. Δεν έχω πρόβλημα να μου γίνει κριτική, αλλά αυτό θεωρώ πως είναι πόλεμος κάτω από τη μέση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags