Facebook Pixel Αυτοκτονία και σκάνδαλο στη Σιένα!
Μπάσκετ
| 2013-03-08 01:19:00

Αυτοκτονία και σκάνδαλο στη Σιένα!

Αυτοκτονία και σκάνδαλο στη Σιένα!

Το μεγάλο τραπεζικό σκάνδαλο που έχει σκάσει τελευταία στην Ιταλία επηρεάζει άμεσα και το μπάσκετ. Μάλιστα, είχαμε και την αυτοκτονία ενός ανθρώπου για αυτού!

Το σκάνδαλο της Monte dei Paschi di Siena, το οποίο αφορά στην αγορά μεγάλου αριθμού ομολόγων υψηλού κινδύνου προ τριετίας, γεγονός που προκάλεσε τεράστια οικονομική ζημία, έχει επηρεάσει άμεσα και το ιταλικό μπάσκετ και συγκεκριμένα την Σιένα, την αντίπαλο του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα.

Το σκάνδαλο της αρχαιότερης τράπεζας στον κόσμο, έχει πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις στην Ιταλία, ενώ μέχρι και στην αυτοκτονία έφθασε άνθρωπος!
Συγκεκριμένα, ο Ντέιβιντ Ρόσι, ο μάνατζερ της τράπεζας (Μοντεπάσκι) που ήταν υπεύθυνος των αθλητικών χορηγιών της Σιένα, αυτοκτόνησε της Τετάρτη μετά τον «ντόρο» που είχε δημιουργηθεί την περασμένη εβδομάδα και τις έρευνες που έγιναν από την αστυνομία στο γραφείο και στο σπίτι του.

Ο Ρόσι,που ήταν υπεύθυνος αθλητικών χορηγιών της Σιένα, πιέστηκε πολύ και τελικά δεν άντεξε. Παρά την τραγική κατάληξη πάντως της υπόθεσης, στον ιταλικό σύλλογο σύμφωνα με την στήλη «Sdog Pick n' Scroll», εκτιμούν πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, καθώς ο πρόεδρος Μινούτσι κανόνιζε τα οικονομικά της ομάδας μέχρι τώρα απευθείας με τον πρώην διοικητή της τράπεζας και για αυτό θεωρεί πως η υπόθεση δεν θα τους επηρεάσει καθόλου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags