15/03/11 - 18:33

Η Turkish Airlines κοντά στο μπάσκετ με αμαξίδιο

Το μπάσκετ δεν είναι παρά η αφορμή να έρθουμε κοντά σε νέους ανθρώπους, σε ανθρώπους που διψούν για να ζήσουν, σε ανθρώπους που θέλουν να ξεπεράσουν τα όρια, να γνωρίσουν συγκινήσεις.

Η Turkish Airlines κοντά στο μπάσκετ με αμαξίδιο
56.243views 0shares

Το μπάσκετ με καρότσι διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία που προαναφέραμε. Ανθρώπους που έχουν μάθει να ξεπερνούν τα όρια, που δεν σταματούν να ταξιδεύουν, χωρίς να κάμπτονται από τις δυσκολίες και τις ατυχίες της ζωής, ανθρώπους που ζουν με πάθος, που έχουν κάνει σημαία το χαμόγελο και την αισιοδοξία.

Σε αυτούς τους ανθρώπους η ΤΗΥ όχι μόνο είναι σύμμαχος, αλλά βρίσκει το βαθύτερο νόημα της ζωής. Γι' αυτό και θα είναι κοντά τους, με τον τρόπο που εκείνη γνωρίζει.

Η αρχή της… επαφής έγινε στον Πύργο και στο All Star Game, όπου η διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κ. Γκιουλάι Οζτούρκ, απένειμε το βραβείο στον Παναγιώτη Κοντογιάννη, νικητή του διαγωνισμού τριπόντων.

Παράλληλα, παρέλαβε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ), μια φανέλα με τις υπογραφές των αθλητών, οι οποίοι συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Των κατά τεκμήριο καλύτερων αθλητών, αν και όλοι όσοι μετέχουν στο πρωτάθλημα του μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο ξεχωρίζουν.

Η ΤΗΥ νοιάζεται…


Σχετικά με την Turkish Airlines:
Ιδρύθηκε το 1933, με στόλο που αρχικά αποτελούσαν 5 αεροσκάφη. Η Turkish Airlines, μέλος της Star Alliance, είναι σήμερα μία εταιρία τεσσάρων αστέρων, με στόλο που αποτελείται από 155 αεροσκάφη, τα οποία πετάνε σε 172 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, ήτοι 41 εγχώριους και 131 διεθνείς.

Σχετικά με την Star Alliance:
Η Turkish Airlines είναι μέλος του δικτύου της Star Alliance, η οποία ιδρύθηκε το 1997. Παγκοσμίως, το δίκτυο της Star Alliance προσφέρει 21.000 καθημερινές πτήσεις σε 1.160 προορισμούς σε 181 χώρες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ