Facebook Pixel «Διαλέξαμε τον δύσκολο δρόμο»…
Μπάσκετ
| 2011-03-15 20:43:00

«Διαλέξαμε τον δύσκολο δρόμο»…

«Διαλέξαμε τον δύσκολο δρόμο»…

Για τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας μίλησε στο blog του στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης ο Στράτος Περπέρογλου.

«‘Διαλέξαμε’ το πιο δύσκολο μονοπάτι και πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε», είπε ο φόργουορντ των πρασίνων.

Αναλυτικά:

«Είχαμε κάποια αποτελέσματα που δεν μας άρεσαν καθόλου. Θα μπορούσαμε να έχουμε έναν πιο εύκολο δρόμο. ‘Διαλέξαμε’ το πιο δύσκολο μονοπάτι και πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πιστεύω ότι όντως η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί παίζει στην έδρα της Πιστεύω όμως ότι δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντί μας. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και θα δώσουμε τη μάχη μας.

Στο Top16 ήταν λίγο περίεργα. Μετά τα πρώτα αποτελέσματα, τις πρώτες νίκες και είχα χάσει και η Κάχα Λαμποράλ στην έδρα της από τη Λιέτουβος Ρίτας πολλοί πίστεψαν ότι το έργο μας θα ήταν εύκολο. Εμείς πάλι βλέπαμε ότι υπήρχε δρόμος ακόμη. Ήρθαν οι άσχημες ήττες όμως στη συνέχεια, ειδικά από τη Λιέτουβος στο ΟΑΚΑ που θα μπορούσε να μας δώσει την πρώτη θέση. Έτσι είναι το μπάσκετ. Από τη στιγμή που δεν έχει τελειώσει μια φάση δεν μπορείς να επαναπαύεσαι. Το πληρώνεις… Κι εμείς το πληρώσαμε με τη δεύτερη θέση.

Ο αγώνας με την Ουνικάχα Μάλαγα ήταν για εμάς τελικός καθώς θα μπορούσαμε να μείνουμε ακόμη κι εκτός. Αλλά προκριθήκαμε και είμαστε εδώ. Ξέραμε ότι ήταν αγώνας χωρίς αύριο. Επιτρεπόταν μόνο η νίκη. Η Μάλαγα είχε αποκλειστεί, επωφεληθήκαμε κι από αυτό σίγουρα και πήραμε μια τελικά εύκολη νίκη και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση

Είναι φαβορί της διοργάνωσης , αλλά θα έχει και την πίεση για να προστατεύσει την έδρα και εμείς θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό και να μπορέσουμε αν γίνεται να πάρουμε κάποιο παιχνίδι στη Βαρκελώνη για να πάρουμε το πλεονέκτημα της έδρας».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags