Facebook Pixel Απίστευτα άτυχος! Τρίτη επέμβαση για Βασιλόπουλο…
| 2011-03-16 19:31:00

Απίστευτα άτυχος! Τρίτη επέμβαση για Βασιλόπουλο…

Απίστευτα άτυχος! Τρίτη επέμβαση για Βασιλόπουλο…

Τα προβλήματα δεν έχουν τέλος για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος ενημερώθηκε πως την Πέμπτη θα υποβληθεί σε δεύτερη συνεχόμενη αρθροσκόπηση για να καθαριστεί το γόνατό του.
 

Ο άσος του Ολυμπιακού εισήχθη τη Δευτέρα στο χειρουργείο για να ακολουθήσει ενδοφλέβια αντιβιοτική θεραπεία, αλλά ο πυρετός δεν έχει υποχωρήσει ακόμα και έτσι προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα η μόλυνση, θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση, όπου θα του γίνει καθαρισμός στο γόνατο.

Ο Βασιλόπουλος είχε χειρουργηθεί στις 22 Φεβρουαρίου και εκεί πήρε το μικρόβιο που του προκάλεσε τις επιπλοκές. Στη συνέχεια μπήκε για καθαρισμό στις 4 Μαρτίου σε μία επέμβαση που κράτησε δύο ώρες. Ο πυρετός συνεχίστηκε με αποτέλεσμα την περασμένη Δευτέρα να ξαναμπεί στο νοσοκομείο για ενδοφλέβια.

Τελικά, το πρόβλημα δεν αντιμετωπίστηκε και αύριο θα μπει για ακόμα μία φορά στο χειρουργείο, με την ευχή όλων, να είναι και η τελευταία.

Βέβαια, υπάρχει και το αρνητικό σενάριο, το οποίο σχετίζεται με το κατά πόσον έχει μολυνθεί το μόσχευμα που του τοποθετήθηκε για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστών. Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, είναι πολύ πιθανό ο Βασιλόπουλος να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για τέταρτη φορά…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags