Facebook Pixel «Ποια Μπαρτσελόνα; Ίσως και με Άρη ο Μάριτς!»
Μπάσκετ
| 2011-03-16 19:48:00

«Ποια Μπαρτσελόνα; Ίσως και με Άρη ο Μάριτς!»

«Ποια Μπαρτσελόνα; Ίσως και με Άρη ο Μάριτς!»

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στα παρκέ βρίσκεται ο Άλεξ Μάριτς, καθώς ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε σήμερα, πως δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη!

Μιλώντας για την αναμέτρηση της Παρασκευής με τους Θεσσαλονικείς, ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στην επικείμενη επιστροφή του Σερβοαυστραλού σέντερ στην ενεργό δράση, αλλά και στις δυσκολίες του αγώνα.

Όσον αφορά την παρουσία του ή μη του Μάριτς στην αποστολή, σχολίασε: «Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Θα περιμένουμε μέχρι και την προπόνηση της Πέμπτης και θα δούμε τι θα γίνει και το αν θα ταξιδέψει μαζί μας ή όχι».

Για το ματς της Παρασκευής, τόνισε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική κατάσταση σε σχέση με τις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις μας με τον Άρη για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. Είχαμε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου, σε έναν αγώνα που όπως και να το κάνουμε έπαιξε ρόλο και η διαφορά των 30 πόντων που είχαμε από τον πρώτο ημιτελικό στο ΟΑΚΑ. Δεν παύει όμως να ήταν μια κακή μας εμφάνιση. Αυτή τη φορά θέλουμε να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags