Facebook Pixel Πώς γνώρισε ο Νίκος Μπουντούρης τη γυναίκα του;
| 2013-03-25 11:00:00

Πώς γνώρισε ο Νίκος Μπουντούρης τη γυναίκα του;

Πώς γνώρισε ο Νίκος Μπουντούρης τη γυναίκα του;

Η απίθανη ιστορία του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα με την όμορφη παρουσιάστρια. Το ατύχημα, τα …μπινελίκια και η τυχαία συνάντηση στην καφετέρια. Δείτε φωτό και βίντεο!

Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας, αλλά είναι πραγματική ιστορία βγαλμένη μέσα από τη ζωή. Ο τρόπος που ο Νίκος Μπουντούρης γνώρισε την Αντριάνα Παρασκευοπούλου, δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του δελτίου της ΝΕΤ, είναι απίστευτος και αρκετά …περιπετειώδης.

Να φανταστείτε ότι όλα ξεκίνησαν από ένα ατύχημα! Και για την ακρίβεια ένα τρακάρισμα! Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας πάτησε στην κυριολεξία με το αμάξι του την Αντριάνα και έτσι έγινε πρώτη "επαφή"!

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο ένθετο "People" της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", ο Νίκος Μπουντούρης την χτύπησε με το αυτοκίνητό του και εκείνη αφού αρνήθηκε τη βοήθειά του, τον "στόλισε" με διάφορα …γαλλικά για την απροσεξία του!

Κι αν αυτή η πρώτη "συνάντηση" είχε άδοξο τέλος δεν συνέβη το ίδιο και λίγες μέρες αργότερα, όταν ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής συνάντησε τυχαία την όμορφη Αντριάνα σε μια καφετέρια. Εκεί έσπευσε να τη φροντίσει, η ίδια το εκτίμησε και μετά η σχέση τους πήρε το δρόμο της με αποτέλεσμα οι δύο τους να φτάσουν ως το γάμο.

Να πώς περιέγραψε η ίδια στην εφημερίδα τον τρόπο που γνώρισε τον άνδρα της:

Πώς γνωρίστηκες με τον άντρα σου, τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα, Νίκο Μπουντούρη;

"Η πρώτη επαφή ήταν όταν με πάτησε με το αυτοκίνητο! Περπατούσα στην Τσιμισκή κάτω από το κτίριο του ΑΝΤ1 και υπήρχαν παντού σκουπίδια επειδή είχε απεργία. Δεν μπορούσες να δεις καλά, εγώ πήγα να περάσω απέναντι , αυτός πήγε να στρίψει, εγώ περπατούσα χαλαρά…και έγινε το ατύχημα! Με πάτησε κανονικά! Έπεσα κάτω, χτύπησα, με πήραν τα αίματα, αυτός αμέσως βγήκε και προσφέρθηκε να με πάει στο νοσοκομείο, όμως εγώ δεν τον άφησα. Ήμουν λίγο αθυρόστομη τότε, έπεσαν και δύο- τρία «γαλλικά», οπότε εξαφανίστηκε".

Και άντε να μην πιστέψεις στο κάρμα, δεδομένου ότι μετά το ατυχές συμβάν ξανασυναντηθήκατε.

"Ναι, ήταν λίγο καιρό μετά σε μια καφετέρια κοντά στο σπίτι μου, όπου είχα πάει τυχαία και μόλις με είδε έτρεξε αμέσως να με περιποιηθεί, ξέρεις, ως το παραλίγο θύμα".

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για το γεγονός και στην εκπομπή "ΟΛΑ" του Θέμου Αναστασιάδη. Ακούστε την…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags