Facebook Pixel Τους πετούσαν και πέτρες!
| 2010-12-30 09:01:00

Τους πετούσαν και πέτρες!

Τους πετούσαν και πέτρες!

Ζούγκλα χθες στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Διαβάστε ακριβώς πώς συντάχθηκε το φύλλο αγώνος στο οποίο γράφονται πράγματα και θάματα.

Πλέον, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο και τιμωρία της έδρας μέχρι και τεσσάρων αγωνιστικών.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα:

«Πριν την έναρξη του αγώνα έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μερικοί αναπτήρες, δύο μπαταρίες, δύο κροτίδες ήχου και καπνού και έγινε η πρώτη έγγραφη προειδοποίηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. Στο 6.51 πριν τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου έπεσε μπουκάλι με νερό στον πάγκο του Ολυμπιακού χωρίς τραυματισμό και έγινε η δεύτερη έγγραφη προειδοποίηση και ανακοίνωση. 4.55 πριν τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου έπεσε ένα μπουκάλι με νερό και αναπτήρες στο πάγκο του Ολυμπιακού.

Στο 3.07΄του ίδιου δεκαλέπτου έγινε τρίτη έγγραφη προειδοποίηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα λόγω ρίψεως πολλαπλών αντικειμένων (αναπτήρες, κέρματα, καφέδες, πέτρα!!!). Ο κύριος Χριστοδούλου διέταξε προσωρινή διακοπή και πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια δέχτηκε αναπτήρα στο κεφάλι που του προκάλεσε έντονο πόνο και οίδημα διαμέτρου 4ων εκατοστών. Βάλαμε πάγο στο κεφάλι του και τον εξέτασε ο κομισάριος γιατρός του αγώνα (κύριος Μούστος). Σε 15 λεπτά μπορούσε να συνεχίσει με την προϋπόθεση να φύγουν οι φίλαθλοι από το γήπεδο. Η αστυνομία ζήτησε χρόνο για να τους απομακρύνει χωρίς βία και με τη συμμετοχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Η συνολική διακοπή κράτησε 2 ώρες και 5 λεπτά.

Αφού απομακρύνθηκαν οι φίλαθλοι ο αγώνας συνεχίστηκε από το σκορ (37-47).

Στη διάρκεια του αγώνα ακούστηκαν τα εξής: Πρώτο δεκάλεπτο (9.08) «Είναι Π... όλων των γαύρων οι μάνες» (10 φορές). Δεύτερο δεκάλεπτο (8.10) «Π... γιε Παπαλουκά» (7 φορές). (7.45) «Γ... ο Θρύλος και ο Πειραιάς». (3.40) «Γαύροι μ... γ... τον Πειραιά»».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags