Facebook Pixel Ζοτς εναντίον χούλιγκαν Μπόμπι Μπράουν
| 2011-03-18 23:56:00

Ζοτς εναντίον χούλιγκαν Μπόμπι Μπράουν

Ζοτς εναντίον χούλιγκαν Μπόμπι Μπράουν

Ο Μπόμπι Μπράουν βρέθηκε στο στόχαστρο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς ο τεχνικός του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως ο Αμερικανός του Άρη χτύπησε με γροθιά τον Ίαν Βουγιούκα.

«Σε όλη μου την ζωή μάχομαι εναντίον χούλιγκαν εκτός τερέν, αλλά και χούλιγκαν βρώμικων παικτών μέσα στο παρκέ. Στην αρχή του παιχνιδιού είδα την γροθιά του Μπράουν στον Βουγιούκα σε πολύ ευαίσθητο σημείο, η οποία πέρασε απαρατήρητη. Ποιοι είναι αυτοί οι διαιτητές και δεν το βλέπουν;

Το ίδιο λέω για τον οποιοδήποτε παίκτη στο παρκέ. Όταν ο Μπατίστ χτύπησε εκτός φάσης τον Όζμπολτ εγώ τον έστειλα πρώτο στον πάγκο και μετά του είπα να ζητήσει "συγγνώμη". Δεν με ενδιαφέρει ποιας ομάδας είναι ο παίκτης. Είναι επαγγελματίες και πρέπει να σέβονται τον εαυτό τους και τους συμπαίκτες τους. Να δούμε το video, να δούμε τη φάση και μετά ο ΕΣΑΚΕ κι οι φορείς να μπορούν να τιμωρήσουν το αντιαθλητικό παιχνίδι, είτε δικό μας, είτε όχι. Το ζήτησα και στο μίτινγκ με τους διαιτητές» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και συνέχισε λέγοντας για το αγωνιστικό μέρος του ματς:

«Είχαμε μια εβδομάδα καλών προπονήσεων, κάναμε ένα καλό παιχνίδι με υψηλό κίνητρο και από τις δύο ομάδες. Δεν μπορούσε να συμβεί κάτι καλύτερο ενόψει πλέι οφ Ευρωλίγκα. Ο Αρης είναι ποιοτική ομάδα. Ηταν σημαντικό να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Δε θεωρώ ότι η ομάδα μου ήταν κοντά στην ήττα σε κάποιο σημείο του αγώνα»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags