Facebook Pixel Επεισoδιακή νίκη για Άρη στο Περιστέρι
| 2013-04-20 18:28:00

Επεισoδιακή νίκη για Άρη στο Περιστέρι

Επεισoδιακή νίκη για Άρη στο Περιστέρι

Ο αγώνας του Περιστερίου με τον Άρη απειλήθηκε να ολοκληρωθεί άδοξα, καθώς 19'' πριν από τη λήξη έχει διακοπεί, όταν λίγο πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα, από την εξέδρα των οργανωμένων πετάχτηκαν διάφορα αντικείμενα στο παρκέ.... Τελικά, το ματς τελείωσε και βρήκε νικητή τον Άρη με 68-57.

Συγκεκριμένα, και με το σκορ 66-57 υπέρ του Άρη, πετάχτηκαν στο παρκέ προς τις αστυνομικές δυνάμεις καθίσματα, γυάλινα μπουκάλια, καδρόνια, καφέδες και μπουκάλια με νερό.

Οι διαιτητές διέκοψαν το παιχνίδι και διέταξαν εκκένωση του γηπέδου. Από μικροφώνου οι άνθρωποι των γηπεδούχων έκαναν εκκλήσεις για να αποχωρήσει ο κόσμος, όπως και έγινε.

Ο Αρης φρόντισε να προσαρμόσει το παιχνίδι στα δικά του μέτρα με τη σκληρή άμυνα του και να αφήσει μόνο τον Πάρκερ να σκοράρει. Δικαιώθηκε για την επιλογή του διότι κούρασε τον Αμερικανό και είδε τον Χαντ και τον Καραποστόλου να πληγώνουν το Περιστέρι από το τρίποντο.

Ο αγώνας κρίθηκε οριστικά στο τελευταίο πεντάλεπτο. Ο Αρης φρόντισε να διατηρήσει ένα προβάδισμα της τάξης των 6-8 πόντων ενώ το Περιστέρι προδόθηκε από την αμυντική του προσπάθεια. Στο τέλος μία ένταση του Πελεκάνου με τον Πάρκερ προκάλεσε την αντίδραση της εξέδρας αφού μερίδα οπαδών των γηπεδούχων άρχισαν να πετούν σωρηδόν αντικείμενα.

Οι δύο ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια, το γήπεδο εκκενώθηκε μετά από εντολή των διαιτητών και το παιχνίδι τελείωσε με τους παίκτες να επιστρέφουν στο παρκέ για τα τελευταία τυπικά δευτερόλεπτα.

Τα δεκάλεπτα: 14-16, 28-31, 40-45, 57-68

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags