Facebook Pixel Το καλύτερο παιχνίδι τους με τον Ολυμπιακό!
| 2013-05-10 21:45:00

Το καλύτερο παιχνίδι τους με τον Ολυμπιακό!

Το καλύτερο παιχνίδι τους με τον Ολυμπιακό!

Τόσα χρόνια αγωνίστηκαν ο Τεόντοσιτς κι ο Παπαλουκάς στον Ολυμπιακό, ωστόσο η μεγαλύτερη προσφορά τους ήταν αυτή του ημιτελικού του Λονδίνου. Τι ...δεν έκαναν οι δυο τους!

 

Μπορεί ο Χάινς να έκανε παπάδες στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (13 πόντους, 10 ριμπάουντ), ο Άντιτς να τον βοήθησε πολύ επιθετικά (έβαλε 13 κι αυτός) και όλη η ομάδα να έπαιξε εξαιρετικά, ιδιαίτερα στην άμυνα, ωστόσο θα ήταν άδικο να μην προσθέσουμε στη συνολική προσπάθεια και την προσφορά δύο πρώην ερυθρόλευκων, του Μίλος Τεόντοσιτς και του Θοδωρή Παπαλουκά. Δύο παικτών από τους οποίους ο Έτορε Μεσίνα περίμενε ότι θα οργανώσουν το παιχνίδι της ρωσικής ομάδας. Ότι θα ήταν το "μυαλό" της. Ωστόσο, οι δυο τους προκάλεσαν μόνο ...εγκεφαλικά. 
 
Ο Τεόντοσιτς ήταν για ακόμα μία φορά σε μεγάλο παιχνίδι ...συγκλονιστικός. Ξεκίνησε το ματς με 0/7 σουτ και 0/2 βολές, έβαλε τους πρώτους του πόντους με βολές στο 32΄ και τελείωσε με 5 πόντους, 0/4 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 2/4 βολές, 3 ριμπάουντ, 2 λάθη και μόλις μία ασίστ σε 29 λεπτά συμμετοχής. Χώρια την τρικυμία εν κρανίω που προκάλεσε στους συμπαίκτες του και τον μόλις έναν βαθμό στο ranking των στατιστικών της Ευρωλίγκα... 
 
Ο Παπαλουκάς, στη δύση της μεγάλης του καριέρας, ήταν άφαντος. Έπαιξε 11 λεπτά, αστόχησε στα δύο τρίποντα που επιχείρησε, πήρε ένα ριμπάουντ, έκανε δυο λάθη, έδωσε μία ασίστ και έδωσε(;) -4 στο ranking και καμία λύση στον Μεσίνα, που περίμενε ότι ο έμπειρος Τεό θα ξέμπλεκε όσα κατάφερε να μπλέξει ο Τεόντοσιτς με τις κουτουράδες του. 
 
Έχετε καμιά αμφιβολία ότι οι δύο "εγκέφαλοι" της ΤΣΣΚΑ, μπλοκαρισμένοι προφανώς και από την άριστη άμυνα του Ολυμπιακού, επιτέλους ...πρόσφεραν το κάτι παραπάνω στην ομάδα που τους πλήρωνε πλουσιοπάροχα τόσα χρόνια;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags