Facebook Pixel Το συγκινητικό "αντίο" του Παπαλούκα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-05-13 12:00:00

Το συγκινητικό "αντίο" του Παπαλούκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το συγκινητικό "αντίο" του Παπαλούκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκινητικές στιγμές στην ανακοίνωση της απόσυρσης του Παπαλουκά από τον Μεσίνα στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ. Οι αγκαλιές και τα φιλιά στον Έλληνα γκαρντ. Δείτε το βίντεο! 

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Το φινάλε της σπουδαίας καριέρας του Θοδωρή Παπαλουκά δεν είχε happy end. Ο Έλληνας άσος έπαιξε στο Λονδίνο το τελευταίο Φάιναλ Φορ της καριέρας του και μετά τον μικρό τελικό με την Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε την ενεργό δράση.

Τι έγινε, όμως, στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ, όταν ο Ετόρε Μεσίνα ανακοίνωσε την απόσυρση του Παπαλουκά; Ο πολύπειρος γκαρντ πήρε το λόγο και είπε:

"Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες. Πρώτα απ΄ όλα τον Αντρέι (σ.σ. Βατούτιν) και φυσικά τον coach (σ.σ. Ετόρε Μεσίνα), αφού αν δεν ήταν αυτός, εγώ δεν θα ήμουν εδώ και όσα πέτυχα στην καριέρα μου, λίγα ή πολλά, τα οφείλω σ' εκείνον. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους εσάς. Ξέρω ότι πολλές φορές σας ...έπρηξα, αλλά το έκανα γιατί πάντα μου αρέσει και θέλω να νικάω. Επίσης είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ, καθώς ήμασταν μαζί πριν τον ημιτελικό και μείναμε όλοι μαζί παρά την άσχημη ήττα, δείχνοντας πως είμαστε ομάδα. Σας ευχαριστώ".

Στη συνέχεια ο "Τεό" πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του... Ο σκύλος βρήκε το βίντεο με τις συγκινητικές στιγμές στο "αντίο" του Παπαλουκά και σας τις παρουσιάζει παρακάτω...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags