Facebook Pixel «Η Μπάρτσα τα έχει όλα, ο ΠΑΟ τον Ζοτς!»
Μπάσκετ
| 2011-03-21 16:04:00

«Η Μπάρτσα τα έχει όλα, ο ΠΑΟ τον Ζοτς!»

«Η Μπάρτσα τα έχει όλα, ο ΠΑΟ τον Ζοτς!»

Την Μπαρτσελόνα έχρισε φαβορί για την πρόκριση στο Final-Four της Ευρωλίγκας ο άλλοτε σούπε σταρ του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει η έκπληξη...

«Είναι το πιο αμφίρροπο ζευγάρι. Η Μπαρτσελόνα τα έχει όλα, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει το μειονέκτημα του Μάριτς, που μόλις αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν γνωρίζω αν ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να αποκλείσει την Μπάρτσα, αλλά με την εμπειρία και την ικανότητα του κόουτς Ομπράντοβιτς, μπορεί να κάνει την έκπληξη».

Στη συνέχεια, επεσήμανε: «Η Μπαρτσελόνα διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ με 12 ισάξιους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να παίξουν όλα τα στιλ παιχνιδιού. Είναι από τα δυνατά φαβορί για το φετινό τίτλο, αφού το Final Four είναι στην έδρα της».

«Κάνουν την διαφορά Ναβάρο-Τεόντοσιτς»

Όσο για τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει από την φετινή Ευρωλίγκα, δήλωσε: «Δεν είναι μόνο ένας, αυτός που κάνει τη διαφορά στη φετινή Ευρωλίγκα.Υπάρχουν έμπειροι και καλοί παίκτες, όπως οι Ναβάρο και Τεόντοσιτς, οι οποίοι κάνουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα και γι’ αυτό είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τον έναν από τους δύο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags