Facebook Pixel «Πλήρης η Σιένα, με συγκέντρωση εμείς»
Μπάσκετ
| 2011-03-21 20:09:00

«Πλήρης η Σιένα, με συγκέντρωση εμείς»

«Πλήρης η Σιένα, με συγκέντρωση εμείς»

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα ανέφερε πως πρέπει να αποφύγουν τα πολλά λάθη και να μείνουν συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια.  
 

«Η Σιένα είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Αυτό έχει δείξει τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με τα στατιστικά είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα αμυντικά, με 66 πόντους παθητικό ανά παιχνίδι. Από την πλευρά μας, έχουμε βελτιωθεί στον έλεγχο του αγώνα, πρέπει να μειώσουμε τα λάθη και να έχουμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση»,ανέφερε ο Ίβκοβιτς και συνέχισε:

«Κατ' αρχήν, δεν πρέπει να παίξουμε όπως με τον Ηλυσιακό, όπου κάναμε 19 λάθη και δεν είχαμε εύκολους πόντους ενώ θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για σετ παιχνίδι. Αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος είναι η κατάσταση του Τεόντοσιτς, ο οποίος είναι πολύ χρήσιμος παίκτης για εμάς και δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες τέσσερις ημέρες. Αν έχουμε συγκέντρωση όλα θα πάνε καλά, ενώ θα προτιμούσα να αγωνιστεί πλήρης η Σιένα».

Από την πλευρά του ο Ερτσέγκ τόνισε: «Η Σιένα είναι μια πολύ καλή ομάδα και αν αναλογιστούμε ότι έχει κάποια σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, το γεγονός ότι έχει φτάσει ως εδώ δείχνει την ποιότητα της. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας και δεν πρέπει να το απολέσουμε, αλλά δεν σημαίνει ότι θα κερδίσουμε μόνο με αυτό. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, με αυτοσυγκέντρωση και να ελέγξουμε τον αγώνα. Αν τα κάνουμε όλα αυτά, όλα θα κυλήσουν ιδανικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags