Facebook Pixel «Είμαστε φίλοι, αλλά θα σκοτωθούμε»!
Μπάσκετ
| 2011-03-21 23:02:00

«Είμαστε φίλοι, αλλά θα σκοτωθούμε»!

«Είμαστε φίλοι, αλλά θα σκοτωθούμε»!

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για τον «κολλητό» του Βασίλη Σπανούλη και τις αναμετρήσεις της ομάδας του, της Σιένα, με τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας γκαρντ των πρωταθλητών Ιταλίας τόνισε για την πρώτη αναμέτρηση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας πως «θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά ανάμεσα σε δυο γεμάτες ομάδες. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρώτο. Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά κι εμείς μπορούμε αν είμαστε συγκεντρωμένοι».

Όταν ρωτήθηκε για τη «σύγκρουση» του με τον Σπανούλη εξήγησε ότι «με τον Βασίλη είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι, αλλά στα 40 λεπτά σε αυτά τα τρία έως πέντε παιχνίδια θα σκοτωθούμε».

Τέλος, σχετικά με τα σημεία-κλειδιά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και το τι πρέπει να προσέξει η Σιένα είναι «οι αιφνιδιασμοί και τα pick ‘n roll. Ο Ολυμπιακός έχουν τρομερούς δημιουργούς και ειδικά στο ΣΕΦ τρέχουν πολύ το γήπεδο. Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι το πιο κρίσιμο. Κάθε ματς είναι ένας τελικός. Πέρσι η Μακάμπι κέρδισε το πρώτο κι έχασε τα επόμενα τρία και πρόπερσι η Σιένα κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και αποκλείστηκε».

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags