Facebook Pixel «Καθοριστικό σφύριγμα, αλλά να μην μείνουμε εκεί»
Μπάσκετ
| 2011-03-23 01:12:00

«Καθοριστικό σφύριγμα, αλλά να μην μείνουμε εκεί»

«Καθοριστικό σφύριγμα, αλλά να μην μείνουμε εκεί»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ιτούδης από τον τρόπο που ήρθε η ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μπαρτσελόνα με 83-82, ενώ μίλησε και στα… φαλτσοσφυρίγματα, στα οποία όμως δεν θέλησε να σταθεί πολύ.
 

«Δυστυχώς ξεκινάμε έτσι στη σειρά. Σε ένα ματς που ήταν κοντά οι ομάδες. Η Μπαρτσελόνα στο τελευταίο δεκάλεπτο σκόραρε 14 βολές. Άμα δείτε το ματς κυριαρχούμε σε όλα, εκτός από τις ασίστ. Καθοριστικό ήταν και το σφύριγμα στον Φώτση. Θα είναι παγίδα όμως αν μείνουμε σε αυτό», ανέφερε αρχικά ο βοηθός του Ομπράντοβιτς στη Nova και συνέχισε για το παιχνίδι:

«Εμείς αιφνιδιάσαμε τη Μπαρτσελόνα. Είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν τελειώνει τίποτα εδώ. Και να νικάγαμε. Η σειρά συνεχίζεται, πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες, είναι ξεκάθαρο πως σε θέμα στρατηγικής τους αιφνιδιάσαμε. Το πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε. Έχουν παίκτες να βάλουν μεγάλα καλάθια στο τέλος, όπως και εμείς. Από μεγάλους παίκτες περιμένεις μεγάλα σουτ. Και οι δύο όμως βάλαμε μεγάλα σουτ. Είμαστε σε καλό δρόμο. Θα ήταν μεγάλη ψυχολογική τόνωση, αλλά τίποτα δεν τελειώνει εδώ».

Για την συνέχεια: «Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να είναι φαβορί. Το γεγονός πως μας είχαν ξεγραμμένους μας έδωσε ένα έξτρα κίνητρο. Μπήκαμε μέσα με έξτρα θάρρος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags