Facebook Pixel Παλιό αλλά …ανατριχιαστικό
| 2011-03-23 13:59:00

Παλιό αλλά …ανατριχιαστικό

Παλιό αλλά …ανατριχιαστικό

Ψάχνοντας για ένα βίντεο στο δίκτυο, πέσαμε πάνω σε κάτι που μας συγκίνησε και μας ανατρίχιασε. Σε ένα πρόσωπο που έχει άμεση σχέση τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με την Μπαρτσελόνα και ήταν η τελευταία μεγάλη προσωπικότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, πριν τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναφερόμαστε στον Ντέγιαν Μποντιρόγκα φυσικά… Δείτε στο βίντεο το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του Ντέγιαν και την απίστευτη σε βαθμό ανατριχίλας, αποθέωση που του επιφυλάσσουν οι φίλοι της Ρόμα.

Επί 10 λεπτά κι ενώ η ομάδα τους είναι πίσω στο σκορ με 20 πόντους από τη Σιένα, όλο το γήπεδο είναι όρθιο, ακόμα και οι επίσημοι και χειροκροτούν τον μεγάλο Ντέγιαν που δεν αντέχει και λυγίζει… Το παιχνίδι συνεχίζεται, αλλά δεν ασχολείται κανένας με αυτό... Ολοι έχουν το μυαλό στν αποθέωση του κορυφαίου κι ανεπανάληπτου Ντέγιαν!

Στα πρώτα λεπτά του βίντεο, η περιγραφή από τους σχολιαστές της τηλεόρασης έχει σταματήσει… Γιατί; Διότι ακόμα και οι δημοσιογράφοι έχουν πετάξει ακουστικά και μικρόφωνα, έχουν σηκωθεί και χειροκροτούν τον Ντέγιαν Μποντίριγκα στο μεγάλο αντίο του.

Μεγάλε Ντέγιαν… Μας λείπεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags