Facebook Pixel «Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα, με σπουδαίο προπονητή»
| 2011-03-23 20:06:00

«Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα, με σπουδαίο προπονητή»

«Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα, με σπουδαίο προπονητή»

Το εγκώμιο του Παναθηναϊκού έπλεξε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Euroleague ενόψει του αυριανού αγώνα.

«Περιμένω διαφορετικές τακτικές και εκπλήξεις στον δεύτερο αγώνα της σειράς, με δεδομένο ότι θα δούμε νέα πράγματα και από τις δύο ομάδες», είπε αρχικά ο Πασκουάλ στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και συνέχισε:

«Εμείς θα παρουσιάζουμε νέες επιλογές και καταστάσεις σε κάθε αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία εκπληκτική ομάδα με ταλέντο στα γκαρντ. Επίσης, διαθέτει ενέργεια με έφεση των φόργουορντ στα ριμπάουντ και σπουδαίους σουτέρ στα πάουερ φόργουορντ. Καταφέραμε στο πρώτο παιχνίδι να σταματήσουμε τον Φώτση, αλλά άλλοι παίκτες έπαιξαν καλύτερα.

Ο Διαμαντίδης, για παράδειγμα, πέτυχε ρεκόρ σκοραρίσματος στον πρώτο αγώνα και μας έβαλε σε μπελάδες. Είναι μία σπουδαία ομάδα, με σπουδαίο προπονητή και πρώτης τάξεως παίκτες. Εμείς περιμέναμε δυνατή σειρά και αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά όλη τη σεζόν», κατέληξε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags