Facebook Pixel «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο…»
Μπάσκετ
| 2011-03-23 23:00:00

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο…»

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο…»

Έκπληκτος από το σκορ της νίκης του Ολυμπιακού κόντρα στην Σιένα δήλωσε και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος τόνισε πως δύσκολα θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε λίγο μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης της ομάδας πριν το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τη Σιένα και κράτησε ξανά χαμηλούς τόνους. «Η Σιένα είναι καλή ομάδα και θα ήμουν ευχαριστημένος αν κερδίζαμε και ένα πόντο. Έτσι είναι τα playoffs», αλλά συνέχισε με αρκετή ειλικρίνεια λέγοντας πως «δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του αντίπαλου προπονητή», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Κανείς δεν μπορεί να κάνει επανάληψη του σεναρίου.

Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Δουλέψαμε σε κάποιες λεπτομέρειες στο παιχνίδι μας.

Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τη διαφορά των πόντων στον πρώτο αγώνα. Είναι κάτι που δύσκολα θα επαναληφθεί. Προσωπικά στα τόσα χρόνια που είμαι προπονητής δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Δηλαδή η ομάδα να κερδίζει με τόσο μεγάλη διαφορά πόντων από το πρώτο μέρος».


Στην συνέχεια μίλησε και για την παρουσία του Μπουρούση: «Είχε 12 ριμπάουντ σε 16 λεπτά και μας βοήθησε πολύ. Ολη η ομάδα είχε συμμετοχή σε αυτή την εμφάνιση. Θα έχουμε την ίδια ενέργεια και αύριο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags