Facebook Pixel "Δεν είναι γιορτή"
Μπάσκετ
| 2011-03-24 08:57:00

"Δεν είναι γιορτή"

"Δεν είναι γιορτή"

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έκανε …όργια στο πρώτο ματς με τη Σιένα, αλλά ενόψει του σημερινού δεύτερου αγώνα με την ιταλική ομάδα ο Βασίλης Σπανούλης παρουσιάζεται προσγειωμένος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Sportday»:

"Τους έχουμε πληγώσει την περηφάνια τους, σίγουρα θα έρθουν να δείξουν άλλο πρόσωπο. Έγινε απλώς το 1-0. Και στο δεύτερο ματς να νικήσουμε, πάλι δεν θα έχει τελειώσει τίποτα. Θα έχουμε κάνει το 2-0. Χρειάζονται τρεις νίκες για να προκριθούμε στο φάιναλ φορ και αυτός είναι ο στόχος. Μέχρι τώρα έχουμε μόνο μία και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε την κατάσταση. Και εμείς και ο κόσμος. Θέλουμε από τους οπαδούς να μας συμπαρασταθούν από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό , θέλουμε να σταθούν στο πλευρό μας και να γεμίσουν το γήπεδο, αλλά δεν είναι γιορτή το παιχνίδι με την Σιένα.

Κανείς μας δεν το αντιμετωπίζει έτσι, είναι άλλη μια μάχη που θα κρατήσει 40 λεπτά. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη στο πρώτο ματς, αλλά ότι έγινε την Τρίτη πέρασε. Τελείωσε ο πρώτος προημιτελικός και έχουμε μπροστά μας τον δεύτερο. Η Σιένα είναι δυνατή ομάδα, θα έρθει εδώ για να πάρει την ρεβάνς και εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Να αρχίσουμε τη δουλειά από την άμυνα και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Το πρώτο παιχνίδι αποτελεί οδηγό για εμάς, αλλά τίποτα περισσότερο. Επαναλαμβάνω, δεν είναι γιορτή, αλλά ένα ματς πλέι οφ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags