Facebook Pixel «Θα είναι πολύ μεγάλο λάθος να θεωρήσουμε ότι προκριθήκαμε»
Μπάσκετ
| 2011-03-25 01:55:00

«Θα είναι πολύ μεγάλο λάθος να θεωρήσουμε ότι προκριθήκαμε»

«Θα είναι πολύ μεγάλο λάθος να θεωρήσουμε ότι προκριθήκαμε»

Μόνο για πανηγυρισμούς δεν είχε διάθεση ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, αποδίδοντας την επικράτηση του Παναθηναϊκού στην καλή άμυνα.

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Ήταν φανερό ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά. Το είπαμε στα αποδυτήρια ότι πρέπει να αντιδράσουμε στο δεύτερο και το κάναμε εξαιρετικά. Παίξαμε καλή άμυνα, έξυπνα και για αυτό νικήσαμε».

Οσο για την έκβαση της πρόκρισης: «Θυμίζω ότι και πέρυσι η Μπαρτσελόνα έχασε στην έδρα της από την Ρεάλ. Θα είναι πολύ μεγάλο λάθος να θεωρήσουμε ότι προκριθήκαμε. Πρέπει να πάμε ματς με ματς και να παίζουμε καλύτερα. Είναι σημαντικό ότι πήραμε το πλεονέκτημα και περιμένω να παίξουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση».

Τέλος ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε και στην εικόνα του Παναθηναϊκού: «Κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση. Δείξαμε μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή. Ήταν σημαντικό κάθε παίκτης να παίζει στο 100% και είδαμε πως αγωνίστηκε ο Σάτο».

Ο Μάικ Μπατίστ συμπλήρωσε από τη μεριά του: «Έπρεπε να παλέψουμε και το κάναμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αγχωμένοι και νευρικοί. Όσο περνούσε η ώρα, ισσοροπήσαμε το ματς και επιβάλαμε το ρυθμό μας. Παίξαμε καλή επίθεση και κάναμε το παιχνίδι».

Για τη συνέχεια: «Αυτό το ματς δεν θα κρίνει τη σειρά. Μην νομίζετε ότι η Μπαρτσελόνα θα παραδοθεί. Πρέπει να απομονωθούμε, να συγκεντρωθούμε και να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτό είπαμε στα αποδυτήρια. Έχουμε την έδρα μας. Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι και να αξιοποιήσουμε το πλεονέκτημα».

Πηγή: sentragoal.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags