Facebook Pixel Μιχαλολιάκος: Παρομοίασε τον Αντετοκούνμπο με χιμπατζή (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-07-03 18:22:00

Μιχαλολιάκος: Παρομοίασε τον Αντετοκούνμπο με χιμπατζή (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιχαλολιάκος: Παρομοίασε τον Αντετοκούνμπο με χιμπατζή (ΒΙΝΤΕΟ)

Και στο ζωολογικό κήπο αν δώσετε σε έναν χιμπατζή μια μπανάνα ή μια σημαία θα την σηκώσει» είπε o Ν. Μιχαλολιάκος σε χθεσινοβραδινή συνέντευξη σχολιάζοντας την κίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να σηκώσει την ελληνική σημαία στην εκδήλωση για το ντραφτ του ΝΒΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με την ρατσιστική χυδαιότητα που διακρίνει τον ηγέτη του ναζιστικού κόμματος, ισοπεδώθηκαν τα στοιχειώδη ανθρώπινα διακαιώματα ενός νέου που για την Χρυσή Αυγή κατατάσσεται στα... πιθηκοειδή του ζωικού βασιλείου. Και αν για το ναζιστικό μόρφωμα του ελληνικού Κοινοβουλίου οι ασιάτες είναι «υπάνθρωποι» και «κατσαρίδες» όπως είχε αποφανθεί παλαιότερα η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, οι καταγόμενοι από την Αφρική δεν είναι τίποτε άλλο από «χιμπατζήδες».

Έτσι βλέπουν τον κόσμο μέσα από τα παραμορφωτικά γυαλιά του ρατσισμού οι όψιμοι φίλοι του Βύρωνα Πολύδωρα, έναν κόσμο γεμάτο έντομα και τετράποδα. Αυτές τις απόψεις προστατεύουν όσοι σφυρίζουν δήθεν αδιάφορα στην αναγκαιότητα ενός αντιρατσιστικού νόμου. Προστατεύουν το δικαίωμα του κάθε Μιχαλολιάκου να βλέπει «χιμπατζήδες» και «κατσαρίδες» στο δρόμο του. Προστατεύουν το δικαίωμα του κάθε ναζιστή να λιώνει κάτω από την αρβύλα του τα «έντομα» των πόλεων και να ονειρεύονται ζωολογικούς κήπους και στρατόπεδα για κάθε τι το διαφορετικό.

Δείτε και το σχετικό βίντεο στο 20'51''

Πηγή: avgi.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags