Facebook Pixel «Είμαστε ο Παναθηναϊκός»!
Μπάσκετ
| 2011-03-25 23:28:00

«Είμαστε ο Παναθηναϊκός»!

«Είμαστε ο Παναθηναϊκός»!

Για τα δύο προηγούμενα ματς με την Μπαρτσελόνα αλλά και αυτά που έπονται στην Αθήνα μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός, μία ομάδα που στην πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα έχει γράψει την δική της ιστορία», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στο gazzetta.gr.


- Πριν από την έναρξη των προημιτελικών, ο περισσότερος κόσμος έδινε ως αδιαφιλονίκητο φαβορί για το φάϊναλ-φορ την Μπαρτσελόνα... Οι δύο εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη, όμως και η νίκη του στο δεύτερο παιχνίδι, άλλαξε την απόψεις ακόμη και των πιο φανατικών οπαδών της πρωταθλήτριας Ευρώπης... Πόσο ικανοποιημένος είστε από τους παίκτες σας και πόσο δικαιωμένος αισθάνεστε;

«Πιστεύω ότι παίξαμε δύο πολύ καλά παιχνίδια τα οποία αξίζαμε να κερδίσουμε και αυτό – σε συνδυασμό με τη μία νίκη που πήραμε – είναι το πιο σημαντικό λάφυρο που φέραμε επιστρέφοντας από τη Βαρκελώνη. Ήταν γνωστό από την αρχή ότι για να πάμε στο φάϊναλ-φορ, πρέπει να κερδίσουμε τρεις φορές την Μπαρτσελόνα... Τώρα το σκορ είναι 1-1 και το καλό είναι ότι πλέον μπορούμε να τα καταφέρουμε στο μίνιμουμ των δύο αγώνων που θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα... Ωστόσο, θα είναι μεγάλο λάθος να πιστέψουμε ότι ξαφνικά αποκτήσαμε πλεονέκτημα έδρας...»

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags