Facebook Pixel «Ντου» και ξύλο στο Ιβανώφειο!
| 2011-03-26 18:44:00

«Ντου» και ξύλο στο Ιβανώφειο!

«Ντου» και ξύλο στο Ιβανώφειο!

Ο αγώνας του Ηρακλή με τον Άρη διακόπηκε λόγω εκτεταμένων επεισόδίων! Συγκρούσεις των οπαδών του «Γηραιού» με την Αστυνομία! Το γήπεδο εκκενώθηκε με τα χίλια ζόρια και το ματς ξεκίνησε μετά από 65λεπτη διακοπή...

Όλα ξεκίνησαν στις 17:20, όταν οπαδοί του Ηρακλή εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να συγκρούονται με τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Μια μερίδα οπαδών των γηπεδούχων προσπάθησαν να πλησιάσουν τις θέσεις που κάθονταν οι επίσημοι του Αρη (με τον Γιάννη Δαμιανίδη να αποτελεί "κόκκινο πανί") με αποτέλεσμα να επέμβει η Αστυνομία, στο 1.01`` πριν από τη λήξη του πρώτου 10λεπτου, κι ενώ ο Ηρακλής προηγούταν 14-9.

Οι παίκτες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια, την ίδια ώρα που το παρκέ είχε μετατραπεί σε… πεδίο μάχης! Καρέκλες, αντικείμενα και κροτίδες έπεφταν μέσα, ενώ διετάχθη η άμεση εκκένωση του γηπέδου!

Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων, αη τμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και επί του παρόντος ο αγώνας είναι στον "αέρα"... Με τα πολλά, το Ιβανώφειο εκκενώθηκε γύρω στις 18:00 και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει και πάλι το ματς.

Γύρω στις 18:10 υπήρξε αλλαγή των δεδομένων, καθώς οι παίκτες του Άρη ξαναμπήκαν στα αποδυτήρια, μιας και το γήπεδο δεν έχει εκκενωθεί πλήρως και ο αγώνας κρέμεται από μια κλωστή.

Με τα πολλά, το ματς ξεκίνησε και πάλι στις 18:25, αφού είχε διακοπεί στις 17:20...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags