Facebook Pixel «Τα πόδια μας στη γη…»
Μπάσκετ
| 2011-03-26 23:29:00

«Τα πόδια μας στη γη…»

«Τα πόδια μας στη γη…»

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι μετά τη μεγάλη νίκη της Σιένα στο ΣΕΦ και το 1-1 στην σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό.

«Έχω συνειδητοποιήσει πως η ομάδα έχει κάνει κάτι το εξαιρετικό. Αλλά, όπως είπα και μετά την πρώτη αναμέτρηση, το ξαναλέω τώρα έπειτα από νίκη: Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στη γη, υπάρχει ακόμη δουλειά να κάνουμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι κι αποφασισμένοι» εξήγησε στην Corriere di Siena ο προπονητής της Μοντεπάσκι και συνέχισε αναφορικά με τη σειρά που συνεχίζεται από την Τρίτη στην Τοσκάνη: «Έχουμε μεγάλη υποχρέωση.

Την ίδια έπειτα την πρώτη συνάντηση. Σίγουρα τα συναισθήματα έχουν αλλάξει, τώρα είναι ευχάριστα, επειδή, εκτός από το αποτέλεσμα, κάτι θαυμάσιο συνέβη. Για μία ομάδας όπως η δική μας, με την εμπειρία μας κι αυτό το νέο που "χτίζουμε", η νίκη όπως αυτή την Πέμπτη είναι ανεκτίμητη εμπειρία».

Για τον ίδιο η νίκη στο Φάληρο δεν άλλαξε τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδος του στo φάιναλ φορ, αλλά τους έδωσε τη δυνατότητα να μπορούν να την ονειρεύουνται. «Έχω ήδη πει πως είναι πιο δύσκολο να κάνουμε δύο νίκες στη Σιένααπ' ό,τι μία στην Ελλάδα, επαυξάνω σ' αυτό. Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα την Πέμπτη είναι λογικό να κάνεις όνειρα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Πρέπει να έχουμε θέληση, να είμαστε "προσγειωμένοι", καθώς είμαστε μικροί σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό. Αλλά πρέπει να έχουμε την επιθυμία να πετύχουμε. Να είμαστε ταπεινοί, αλλά να κάνουμε μεγάλα όνειρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags