Facebook Pixel «Τεράστια συμβολή ο κόσμος μας…»
Μπάσκετ
| 2011-03-27 10:15:00

«Τεράστια συμβολή ο κόσμος μας…»

«Τεράστια συμβολή ο κόσμος μας…»

Μπορεί πλέον να μην αγωνίζεται αλλά ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έχει άγχος ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Ο έμπειρος πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι αισιόδοξος ότι οι «πράσινοι» μπορούν να κάνουν το 2-1…

«Έχω άγχος, αλλά είναι διαφορετικό σε σχέση με εκείνο που είχα ως παίκτης. Για να πω την αλήθεια, μου είναι πιο δύσκολο. Αυτό που με κάνει να νιώθω καλύτερα είναι η πίστη στις δυνατότητες αυτής της ομάδας. Ξέραμε ότι ο κόουτς θα έκανε ό,τι έπρεπε και πως θα προετοίμαζε έτσι την ομάδα ώστε να πάρει το αποτέλεσμα που θέλαμε», είπε αρχικά στην «Εξέδρα» και πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, με παίκτες πρωταγωνιστές που διαθέτουν τεράστια εμπειρία και δεν χρειάζεται κανείς να τους πει τι θα κάνουν. Όλοι αναγνώρισαν την κατάσταση από τη πρώτη στιγμή, δούλεψαν σκληρά, προετοιμάστηκαν καλά, το προπονητικό επιτελείο έκανε εξαιρετική δουλειά και πήγαν να δώσουν δύο μεγάλα παιχνίδια στη Βαρκελώνη. Το θετικό είναι ότι οι κόποι όλων ανταμείφθηκαν, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι και όταν πάρουμε το εισιτήριο για τη Βαρκελώνη θα έχουμε να πούμε πολλά».

Όσο για την σπουδαία νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην Βαρκελώνη, επεσήμανε: «Προς το παρόν, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι πήραμε ένα σπουδαίο διπλό, αλλά ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας. Το βασικό είναι την Τρίτη να κάνουμε το 2-1. Και σε αυτό θεωρώ πως θα έχει τεράστια συμβολή ο κόσμος μας ο οποίος έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι πραγματικά ο έκτος παίκτης αυτής της ομάδας».

Για την διαιτησία, υποστήριξε: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Εμείς είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο μας, δουλεύουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δεν ασχολούμαστε με το τι έγινε».

Τέλος, σχολίασε και τις διαμαρτυρίες από την πλευρά της Μπαρτσελόνα: «Ο καθένας κάνει το παιχνίδι του και η Μπαρτσελόνα το δικό της. Ειλικρινά, εμείς δεν πρόκειται να μπούμε σε αυτήν την διαδικασία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags