Facebook Pixel «Ο Ομπράντοβιτς θύμισε… Κρ. Ρονάλντο»
Μπάσκετ
| 2011-03-27 17:57:00

«Ο Ομπράντοβιτς θύμισε… Κρ. Ρονάλντο»

«Ο Ομπράντοβιτς θύμισε… Κρ. Ρονάλντο»

Ακόμα ένα δημοσίευμα εναντίον του Παναθηναϊκού υπάρχει στην ισπανική ιστοσελίδα “sport.es”, η οποία παρομοιάζει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Κριστιάνο Ρονάλντο!
 

Οι Ισπανοί αναφέρονται στις διαμαρτυρίες του προπονητή του «τριφυλλιού» προς τους διαιτητές και σημειώνουν πως του στυλ του θυμίζει πολύ τον… γκρινιάρη Πορτογάλο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο κείμενο γράφεται πως: «Ο Ομπράντοβιτς γνωρίζοντας ισπανικά, με εμπειρία από Μπανταλόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, καταλαβαίνει Καταλανικά και Καστιγιάνικα. Ως εκ τούτου αντιλήφθηκε τέλεια τα όσα ακούστηκαν στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» πάντα πιό αξιοπρεπή απ' όσα ακούγονται στην Αθήνα.

Στον Ομπράντοβιτς δεν πρέπει να άρεσαν ορισμένα απ' όσα άκουσε γιατί κάποια στιγμή στην 3η περίοδο του δεύτερου ματς γύρισε στην εξέδρα σηκώνοντας τα χέρια του και δείχνοντας με τα δάχτυλά του τα αυτιά του, ζητώντας... περισσότερα με στυλ που θύμισε Κριστιάνο Ρονάλντο. Το τι θα συμβεί στα δύο ματς του ΟΑΚΑ, θα φανεί στον Ομπράντοβιτς τέλειο μιάς και ο ίδιος θα αναλάβει να αυξήσει στο maximum την ένταση».

Διαβάστε επίσης:

"Ζουν με το δράμα και με αυτό θέλουν να αποκλείσουν την Μπάρτσα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags