Facebook Pixel «Επίθεση» Πανελληνίου σε ΕΡΤ και διαιτησία!
| 2011-03-27 23:10:00

«Επίθεση» Πανελληνίου σε ΕΡΤ και διαιτησία!

«Επίθεση» Πανελληνίου σε ΕΡΤ και διαιτησία!

Ανακοίνωση μέσω της οποίας επιτίθεται στον δεύτερο διαιτητή του αγώνα με τον Ηλυσιακό, Τάσο Μάνο, αλλά και της ΕΡΤ για τη μετάδοση εξέδωσε η ΚΑΕ Πανελλήνιος.
 

Αναλυτικά:

«Έντονα παράπονα για τη διαιτησία

Παρά τη νίκη, η ΚΑΕ Πανελλήνιος έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Τάσου Μάνου, ο οποίος με το σφύριγμά του στην τελευταία φάση του αγώνα παραλίγο να κρίνει προσωπικά το νικητή και να διαμορφώσει το βαθμολογικό πίνακα.

Η τηλεοπτική εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας για τη σπουδή με την οποία 7 δευτερόλεπτά πριν τη λήξη της παράτασης χρέωσε με ανύπαρκτο φάουλ τον Σμιθ, την ώρα που όλη η Ελλάδα είδε τον παίκτη του Πανελληνίου να προσπαθεί απλά να προφυλαχθεί από το άλμα του αντιπάλου του.

Η ΚΑΕ Πανελλήνιος ελπίζει ότι έστω και την ύστατη ώρα ο πολλάκις φέτος παρατηρητής διαιτησίας των αγώνων του Πανελληνίου κύριος Κώστας Κορομηλάς θα καταφέρει να προφυλάξει το κύρος των παρατηρήσεων και κρίσεών του και θα μεταφέρει στην ΚΕΔ αυτά που πραγματικά έγιναν στο κλειστό των Ηλυσίων, σε αντίθεση βεβαίως με όσα δεν έκανε την προηγούμενη αγωνιστική στο παιχνίδι Πανελληνίου-ΠΑΟΚ στη Λαμία.

Ντροπή!

Η ΚΑΕ Πανελλήνιος προτίθεται να καταγγείλει στον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. τους σχολιαστές του σημερινού αγώνα για την απαράδεκτη, αντιδεοντολογική και πέραν πάσης λογικής μετάδοσή τους.

Θα θέλαμε απλά να θυμίσουμε ότι ο Πανελλήνιος, εκτός του ότι συνιστά τη ζωντανή ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, πέρυσι αγωνίστηκε σε δύο φάιναλ φορ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η φετινή μέτρια αγωνιστική του πορεία δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να τον αντιμετωπίζει με τόσο μειωτικό πνεύμα απέναντι σε οιοδήποτε αντίπαλο και τέλος να θυμίσουμε στους κυρίους Νάτου και Λινάρδο ότι η Λαμία είναι ελληνική πόλη, πρωτεύουσα της Περιφέρειας της Στερεάς Ελλάδας, και η ομάδα της δεν ήρθε να παίξει στα Ιλίσια από τα Σκόπια ή την Τουρκία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags