Facebook Pixel «Μας αρέσει να παίζουμε σε καυτές έδρες…»
Μπάσκετ
| 2011-03-29 10:32:00

«Μας αρέσει να παίζουμε σε καυτές έδρες…»

«Μας αρέσει να παίζουμε σε καυτές έδρες…»

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έριξε τις «μπηχτές» του για την διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Sport» της Βαρκελώνης, ενώ τόνισε πως δεν περιμένει αλλαγή τακτικής από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

-Υπάρχει έξτρα κίνητρο στην ομάδα μετά από ό,τι έγινε στον δεύτερο αγώνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα»;
«Σκεφτόμαστε μόνο το τρίτο παιχνίδι. Όποιος κερδίζει το δεύτερο ματς έχει ένα ψυχολογικό προβάδισμα, αλλά είμαστε έμπειροι παίκτες κι έχουμε παίξει σε πολλά τέτοια ματς. Έχουμε μεγάλο κίνητρο για να παίξουμε σε μια τέτοια έδρα, η σημασία του αγώνα είναι μεγάλη και πιστεύω πως η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση, γνωρίζοντας πως θα πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα για να φτάσει στη νίκη».

-Τι μάθατε από τα δύο πρώτα μας και πριν από τα δύο ματς της Αθήνας;
«Πρέπει να μάθουμε να μην κολλάμε κάποιες φορές από τις αλλαγές στην άμυνα του Παναθηναϊκού και να μην έχουμε νεκρά σημεία στην άμυνά μας. Στο πρώτο μέρος του δεύτερου αγώνα παίξαμε εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση, αλλά μετά σταματήσαμε και ο Παναθηναϊκός πέρασε. Είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε».

-Θεωρείς πως η ένταση στον πρώτο αγώνα έπαιξε ρόλο στην έκβαση του αγώνα;
«Σε αυτά τα ματς υπάρχει πάντα πολλή ένταση και πρέπει να την ελέγχεις. Έγιναν κάποια λάθη από τους διαιτητές και κάποιες παραβάσεις που δεν είδαν, αλλά κι εμείς από την πλευρά μας δεν αντιδράσαμε σωστά».

-Πολύς λόγος γίνεται για την καυτή ατμόσφαιρα που αναμένεται στο ΟΑΚΑ. Πόσο επηρεάζει αυτό τους παίκτες;
«Έχουμε υψηλό κίνητρο και δεν υπάρχει κάποιος στον οποίο δεν αρέσει να παίζει σε τέτοιο περιβάλλον και σε ένα τέτοιο γήπεδο. Έχουμε συνηθίσει σε αυτό, καθώς έχουμε παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια».

-Τι πρέπει να κάνει η Μπαρτσελόνα για να είναι νικήτρια στο τρίτο παιχνίδι της σειράς;
«Πρέπει να μην αφήσουμε να ελέγξει ο Παναθηναϊκός το ρυθμό. Θέλουν να κυλήσει το ματς με αργό ρυθμό και σε καμία περίπτωση να μη γίνει γρήγορο παιχνίδι, όπου εμείς έχουμε πολλές επιλογές».

-Περιμένεις αλλαγή τακτικής από τον Παναθηναϊκό;
«Πάντα υπάρχουν κάποιες μικρές αλλαγές, αλλά πιστεύω πως θα συνεχίσουν στην ίδια φιλοσοφία, γιατί απέδωσε στα δύο πρώτα παιχνίδια».

-Στα πρώτα δύο ματς δεν κατάφερες να παρουσιάσεις το καλύτερό σου πρόσωπο λόγω της σκληρής άμυνας του Παναθηναϊκού. Τι πιστεύεις πως θα γίνει στα δύο επόμενα παιχνίδια;
«Θα ψάξω τις επιλογές μου προσπαθώντας να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος και έτοιμος να εκμεταλλευτώ και την παραμικρή ευκαιρία που θα μου παρουσιαστεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags