Facebook Pixel Η φωτογραφία που "έφτιαξε" τους Παναθηναϊκούς!
| 2013-08-27 11:30:00

Η φωτογραφία που "έφτιαξε" τους Παναθηναϊκούς!

Η φωτογραφία που "έφτιαξε" τους Παναθηναϊκούς!

Πώς ο πρώην "πράσινος", Ντρου Νίκολας, έδειξε την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του με μία φωτογραφία που "ανέβασε" στον προσωπικό του λογαριασμό.

Μία απίστευτη εικόνα από το ΟΑΚΑ ανέβασε στο Twitter ο Νίκολας, αποδεικνύοντας μία ακόμα φορά πως δεν αγαπήθηκε μόνο με τρέλα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά τους αγάπησε κιόλας!

Ο παλαίμαχος, πια, Αμερικανός γκαρντ, είναι δηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού. Από τους παίκτες που αγάπησαν το "τριφύλλι", αλλά και αγαπήθηκαν όσο λίγοι. Για αυτό και δεν ξεχνάει τους "πράσινους".

Απόδειξη; Η φωτογραφία που πόσταρε στον λογαριασμό του, στο Twitter, πριν από λίγες ώρες και δείχνει ένα κατάμεστο από οπαδούς του Παναθηναϊκού ΟΑΚΑ! Ποιος άλλος παίκτης έχει κάνει κάτι τέτοιο; Όχι ότι δεν θα μπορούσε να έχει ανεβάσει κι άλλος μία φωτογραφία σαν αυτή...

Απλώς η σχέση του Ντρου με τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερη και ο Αμερικανός, ακόμα και τώρα που δεν έχει την ανάγκη να ψάξει για ένα συμβόλαιο, για παράδειγμα, αποδεικνύει πως ό,τι κάνει το κάνει από αγάπη για τον σύλλογο και τους οπαδούς του... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags