29/03/11 - 23:26

«Να μείνουμε ήρεμοι»

Δυο φορές είπε στις δηλώσεις του ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι ότι «πρέπει να μείνουμε ήρεμοι», δείγμα του πόσο προσγειωμένους θέλει να κρατήσει τους παίκτες του ο τεχνικός της Σιένα.

«Να μείνουμε ήρεμοι»
37.092views 0shares

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Καταφέραμε να παίξουμε σωστά σ’ όλες τις πλευρές του γηπέδου και έχουμε μεγαλώσει πολύ τις πιθανότητες μας να φτάσουμε στο Φάιναλ Φορ. Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε απόψε ένα σπουδαίο παίκτη στο παιχνίδι κι αυτό έκανε ακόμα δυσκολότερο το έργο μας.

Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, να μείνουμε ενωμένοι γιατί ο Ολυμπιακός σίγουρα θα σταματήσει κάποιους από τους παίκτες που μας έχουν βοηθήσει πολύ ως τώρα και πρέπει να βρούμε άλλες λύσεις. Αν θέλουμε να κερδίσουμε στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να βρούμε λύσεις γιατί την Πέμπτη θα είναι όλα διαφορετικά. Θα πρέπει να μείνουμε ήρεμοι».

«Σίγουρα η άμυνα και το κοινό έκανε σήμερα τη διαφορά, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Το κοινό ίσως να μας δημιουργούσε πίεση αν βρισκόμασταν πίσω στο σκορ κι αυτό θα πρέπει να το προσέξουμε επίσης την Πέμπτη».

«Ο Μάρκο Γιάριτς είναι ένας μεγάλος παίκτης. Είμαι σκληρός προπονητής και πάντα τσακώνομαι με τους παίκτες μου γιατί σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να είναι ξεχωριστοί σε κάθε παιχνίδι κι αυτό θα πρέπει να κάνουν κάθε φορά. Ο Μάρκο δεν ήταν σε φόρμα, αλλά τώρα είναι και είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ