Facebook Pixel «Δεν έχει τελειώσει τίποτα…»
Μπάσκετ
| 2011-03-29 23:59:00

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα…»

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα…»

Την… υπόσχεσή του πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα κάνουν ό,τι μπορούν την Πέμπτη για να νικήσουν την Σιένα στην Ιταλία και να φέρουν την σειρά στο 2-2, έδωσε ο Ράσο Νεστέροβιτς μετά την σημερινή ήττα των Πειραιωτών στην Ιταλία.
 

«Έγινε το 2-1 αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Το επόμενο παιχνίδι είναι χωρίς επιστροφή και πρέπει να δώσουμε τα πάντα, ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, για να κερδίσουμε, γιατί ξέρουμε καλά ότι αν δεν τα καταφέρουμε, θα πάμε σπίτι μας. Πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι και να το αναλύσουμε.

Είχαμε κάποια διαστήματα στο παιχνίδι που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Δεν πρέπει κανείς να σκεφτεί «μπορούσα να κάνω αυτό και δεν το έκανα». Θα πρέπει να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι πίσω μας και να παλέψουμε σκληρά για να κερδίσουμε το επόμενο και να μην έρθει το τέλος για μας. Πρέπει να δούμε για ποιο λόγο χάνονται κάποια ριμπάουντ»,
ανέφερε ο άσος του Ολυμπιακού και συνέχισε:

 «Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει, όμως θα πρέπει να το αναλύσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε πολλά, μόνο να συγκεντρωθούμε, να ηρεμήσουμε και να δούμε πως θα επιστρέψουμε την Πέμπτη και να δημιουργήσουμε καλές καταστάσεις για εμάς στον αγώνα. Είμαστε ακόμη ζωντανοί και πρέπει να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες και να γυρίσουμε τη σειρά στην Αθήνα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags