Facebook Pixel «Περήφανος για τα τρία παιχνίδια μας με Μπάρτσα»
| 2011-03-30 00:43:00

«Περήφανος για τα τρία παιχνίδια μας με Μπάρτσα»

«Περήφανος για τα τρία παιχνίδια μας με Μπάρτσα»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά και στον κόσμο της ομάδας, έδωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τη νίκη του «τριφυλλιού» απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

«Είπα χθες στον κόσμο να δημιουργήσει ωραία ατμόσφαιρα και να δει όλη η Ευρώπη πώς είναι η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Εξαίρεση το λέιζερ που χρησιμοποιήθηκε 2-3 φορές και θα παρακαλέσω να μη το ξαναχρησιμοποιήσουν. Θα ήθελα, πάντως, να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη βοήθειά του» είπε αρχικά ο Σέρβος προπονητής των «πράσινων» και συνέχισε: «Το ματς ήταν δυσκολο. Οι λεπτομέρειες αποφάσισαν την έκβαση. Ήταν πιο εύκολο να καθαρίσουμε νωρίτερα το ματς. Αλλά έγιναν κάποια λάθη που είναι αποτέλεσμα μιας νευρικότητας που είναι φυσιολογική σε ματς τέτοιου επιπέδου. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά και σ΄αυτούς της Μπαρτσελόνα. Το έχω ξαναπεί ότι είναι εξαιρετική ομάδα. Την Πέμπτη μας περιμένει ακόμη ένα πολύ δύσκολο ματς».

Ερωτηθείς για το αν παρατήρησε κάποιον εκνευρισμό στις ενέργειες των παικτών του, απάντησε «για ένα ματς όπως το αποψινό, όλα είναι λογικά. Ξέρεις ποιον έχεις μπροστά σου. Έχεις μία ομάδα που ακόμα είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και που όλη τη χρονιά λένε πως είναι φαβορί του Final Four. Και τώρα έχεις την ευκαιρία να την περάσεις. Είμαι περήφανος για ό,τι έχουμε πετύχει σ' αυτά τα τρία παιχνίδια».

Όσο για το πώς έχει η σειρά από εδώ και στο εξής, τόνισε: «Χωρίς καμία αμφιβολία θα είναι δύσκολο ματς. Για τη Μπαρτσελόνα είναι πια ζωής και θανάτου. Θα προσπαθήσει να παίξει καλύτερα, να δοκιμάσει τις νέες άμυνές της. Έκανε κάτι παρόμοιο και σήμερα και μας μπέρδεψε, αλλά το αντιμετωπίσαμε. Γνωρίζουμε πια τα πάντα ο ένας για τον άλλο. Είμαι σίγουρος πως ο συνάδελφός μου, ο Τσάβι, θα προσπαθήσει να βάλει κάτι νέο στο παιχνίδι. Θα πρέπει όλοι οι παίκτες έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα, είτε είναι ένα 11 λεπτά είτε 1 δευτερόλεπτα».

Τέλος, εξήγησε την άμυνα πάνω στον Ρίκι Ρούμπιο, που είχε 4/5 τρίποντα, λέγοντας πως «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δική μας απόφαση ήταν. Καλύτερα να σουτάρει ο Ρούμπιο, παρά ο Ναβάρο, ο Άντερσον, ο Μόρις. Δεν είναι πρόβλημα ότι σκόραρε αυτός, αλλά κάποιοι άλλοι μέσα από διαφορετικές καταστάσεις. Ο Ρούμπιο είναι πολύ καλός παίκτης. Ίσως το αλλάξουμε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν ήταν νέο πως ο Ρίκι Ρούμπιο έχει χαρακτήρα για αυτά τα ματς. Είναι εξαιρετικό παίκτης. Όχι από φέτος, αλλά τις τελευταίες χρονιές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags