Facebook Pixel «Όλα θα κριθούν στην καρδιά και στην ψύχη»
Μπάσκετ
| 2011-03-30 01:02:00

«Όλα θα κριθούν στην καρδιά και στην ψύχη»

«Όλα θα κριθούν στην καρδιά και στην ψύχη»

Ως παιχνίδι… νοκ άουτ παρομοίασε ο Κώστας Τσαρτσαρής την αναμέτρηση των «πρασίνων» με τη Μπαρτσελόνα την Πέμπτη, μετά τη νίκη της Τρίτης και το 2-1.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής ανέφερε: «Ξέραμε ότι θα είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια, το θετικό είναι ότι δείξαμε πολύ πως θέλουμε να πάμε στο φάιναλ φορ. Ξεκινήσαμε δυνατά, είχαμε σκαμπανεβάσματα αλλά στο τέλος πήραμε μία νίκη που θα μας βοηθήσει για ψυχολογικούς λόγους. Ο αγώνας της Πέμπτης είναι σαν νοκ-άουτ, στην τακτική δεν γίνεται να αλλάξεις πολλά. Αυτή είναι η εικόνα των δύο ομάδων. Όλα θα κριθούν στην καρδιά και την ψυχή. Ο κόσμος ήταν φανταστικός αλλά πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στο τέταρτο ματς». 

Από την πλευρά του ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε: «Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη, κάναμε μεγάλη προσπάθεια για το 2-1, ξέρουμε ποια είναι η Μπαρτσελόνα. Δεν θα τα παρατήσει. Θέλω τον κόσμο και την Πέμπτη, ώστε να πάρουμε την πρόκριση. Υπήρξε άγχος στην αρχή, τίποτα δεν έχει κριθεί. Θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Η ομάδα έχει συνηθίσει να παίζει ως φαβορί, την Πέμπτη θα διαχειριστούμε τον κόσμο που θα μας δώσει ενέργεια και όχι πίεση. Και θα πάρουμε την πρόκριση»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags