Facebook Pixel Από την χλεύη στην υπόκλιση!
Μπάσκετ
| 2011-03-30 11:00:00

Από την χλεύη στην υπόκλιση!

Από την χλεύη στην υπόκλιση!

Κωλοτούμπα τώρα τα ισπανικά Μέσα! Μετά τα υποτιμητικά σχόλια για την Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό και τον Ομπράντοβιτς, τώρα υποκλίνονται στο "τριφύλλι" και τον κόσμο του!

Αφού ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-1 με τη μεγαλειώδη νίκη του μέσα στην Βαρκελώνη τα ισπανικά Μέσα "λύσσαξαν" να αποδώσουν την ήττα της Μπαρτσελόνα στη διαιτησία.

Παράλληλα, γράφτηκαν πολλά υποτιμητικά και χλευαστικά σχόλια για την Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό και τον Ομπράντοβιτς, τον οποίο χαρακτήριζαν από "θεατρίνο" μέχρι και …Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τώρα, μετά τη νέα μεγάλη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού, τα ισπανικά Μέσα κάνουν ...κωλοτούμπα και υποκλίνονται στους «πράσινους» και, φυσικά, στον κόσμο τους που δημιούργησε κολασμένη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

Η καταλανική «Sport», που είχε γράψει και τα πιο πολλά τις προηγούμενες μέρες, τώρα γράφει:

"Οι 20.000 οπαδοί έδωσαν φτερά στους παίκτες του Παναθηναϊκού", τονίζει ενώ στον τίτλο της αναφέρει: "Η Μπαρτσελόνα απέτυχε και παίζει για τη ζωή της την Πέμπτη".

H "Marca" αναφέρει: "Ο Διαμαντίδης αποφάσισε το τελικό αποτέλεσμα με τέσσερις ελεύθερες βολές. Εξαφανισμένος ο Ναβάρο. Σε ένα Ολυμπιακό Στάδιο που έμοιαζε περισσότερο με ποδοσφαιρικό γήπεδο παρά με μπάσκετ, 22.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, είδαν την ομάδα τους να είναι μια νίκη πρι το Φάιναλ Φορ του “Sant Jordi”¨.

Ενας άθλος για τους Ελληνες και μια αποτυχία για την Μπαρτσελόνα. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήξερε πως η νίκη θα ερχόταν αν σταμάταγε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο".

"Στις επόμενες 48 ώρες η Μπαρτσελόνα παίζει ευρωπαϊκό της μέλλον", γράφει η «ABC» στην ηλεκτρονική της διεύθυνση, ενώ η «El Mundo» σημειώνει: "Η Μπαρτσελόνα ενέδωσε στην ένταση του ελληνικού κοινού" και συνεχίζει:

"Η Μπαρτσελόνα γνώρισε χθες τη δεύτερη ήττα της, στην πρώτη της συνάντηση στο φλεγόμενο ΟΑΚΑ και το μέλλον της θα παιχτεί αύριο στο ίδιο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σημαντική νίκη που τον οδηγεί στο Φάιναλ Φορ της Βαρκελώνης", ενώ συνεχίζεται με αναφορά στον "καθοδηγητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς" και τον "ηγέτη Δημήτρη Διαμαντίδη".

Η ιστοσελίδα «elecodiario.es» υπογραμμίζει πως "Η Μπαρτσελόνα έπεσε ξανά από τον Παναθηναϊκό και είναι με το ένα πόδι εκτός Final Four".

Τέλος, το «Europapress» τονίζει πως "ο Παναθηναϊκός έκανε γιγαντίαιο βήμα για πρόκριση στην «κόλαση» του ΟΑΚΑ".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags