Facebook Pixel Παναθηναϊκά μπράβο στον Ρίκι
| 2011-03-30 12:40:00

Παναθηναϊκά μπράβο στον Ρίκι

Παναθηναϊκά μπράβο στον Ρίκι

Μέχρι χθες ήταν ο αδύναμος κρίκος της Μπαρτσελόνα, αλλά στον τρίτο αγώνα της σειράς ο μικρός βγήκε μπροστά και λίγο έλειψε να κερδίσει μόνος του τον Παναθηναϊκό.

Μαθήματα συμπεριφοράς χθες, δεν έδειξε μόνο ο κόσμος των πράσινων, που γέμισε το ΟΑΚΑ. Μαθήματα παρέδωσαν και οι άνθρωποι του τριφυλλιού.

Μερικά λεπτά μετά το τέλος του αγώνα ο Ρίκι Ρούμπιο υποχρεώθηκε να επιστρέψει στην αρένα του  ΟΑΚΑ για να παραχωρήσει μία ζωντανή συνέντευξη στην τηλεόραση. Το βήμα του ήταν βαρύ και το κεφάλι διαρκώς χαμηλωμένο.

Μετά από περίπου 10 λεπτά πήρε το διάδρομο της επιστροφής στα αποδυτήρια. Αρκετά μακριά περνούσε ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, πηγαίνοντας προς εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Παρόλα αυτά, άλλαξε την πορεία του και διένυσε μία μεγάλη απόσταση τρέχοντας ουσιαστικά για να σφίξει το χέρι του πιτσιρικά και να του προσφέρει ένα ειλικρινές χτύπημα στην πλάτη. Ο Ρίκι δεν αντέδρασε άσχημα, όπως πιθανώς θα μπορούσε μετά από την εξέλιξη που είχε ο αγώνας. Δέχθηκε στωικά τα συγχαρητήρια, είπε ευγενικά ένα «ευχαριστώ» και συνέχισε το δρόμο του. 

Αν έχανε ο Παναθηναϊκός θα γινόταν κάτι αντίστοιχο; Πιθανώς όχι, αλλά δεν έχει καμία σημασία, διότι αυτή που μετράει είναι η ειλικρίνεια των πράξεων και όχι το timing.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags