Facebook Pixel «Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
Μπάσκετ
| 2011-03-30 18:21:00

«Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

«Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Αισιόδοξοι πως ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να νικήσει τη Σιένα την Πέμπτη και να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο Final 4 δήλωσαν Θοδωρής Παπαλουκάς και Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Η ζωή συνεχίζεται. Εχω συμμετάσχει στη φάση των πλέι οφ πολλές φορές και γνωρίζω καλά ότι δεν μετράει το τι κάναμε την Τρίτη. Τώρα πρέπει να κάνουμε περισσότερα. Κατ' αρχήν πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος, να δουλέψουμε ώστε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε προκειμένου ώστε να πάρουμε και πάλι το πλεονέκτημα έδρας», σημείωσε αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο ώστε να επιστρέψουμε στην επιφάνεια, καθώς τώρα βρισκόμαστε κάτω από την επιφάνεια του νερού. Πρέπει να αναπνεύσουμε και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αλλωστε κανείς δεν μπορεί να πει ότι από μια πολύ μεγάλη ομάδα που είμαστε γίναμε ξαφνικά κακή. Τώρα η πίεση μεταφέρεται στη Σιένα, καθώς έχει να αποδείξει ότι μπορεί να προκριθεί μέσα στην έδρα της».

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς συμπλήρωσε από την πλευρά του: «Πρέπει είμαστε ενωμένοι και να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Η Σιένα δεν ήταν έτοιμη ψυχολογικά για το πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο τι διαφορά έχει αν κερδίσαμε με 50 πόντους ή έναν. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε και όπως είπα ενωμένοι να παίξουμε σαν ομάδα. Αυτή είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Την Πέμπτη θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags