Facebook Pixel «Να σηκώσουμε κεφάλι»
Μπάσκετ
| 2011-03-30 20:30:00

«Να σηκώσουμε κεφάλι»

«Να σηκώσουμε κεφάλι»

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι η Μπαρτσελόνα είναι σε δύσκολη θέση, αλλά όσον αφορά στο ματς της Πέμπτης σημείωσε ότι «πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να πάμε για τη νίκη».

Αναλυτικά:

«Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά συνεχίζω να ελπίζω. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να πάμε για τη νίκη την Πέμπτη. Σε κάθε παιχνίδι είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη και πρέπει να μείνουμε κοντά μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στον τομέα των ριμπάουντ και να βάλουμε τις ελεύθερες βολές για να έχουμε ελπίδες νίκης την Πέμπτη. Αν κάνουμε αυτά τα πράγματα κι έχουμε σωστή νοοτροπία, μπορούμε να τα καταφέρουμε», είπε αρχικά ο Ναβάρο.

Για την περιορισμένη επιθετική του παρουσία τόνισε: «Πιστεύω πως ανταποκρίνομαι καλά στις συνθήκες που υπάρχουν. Θα ήθελα να συνεισφέρω περισσότερο, αλλά από τη στιγμή που έχω εγώ λιγότερες επιθέσεις, αυτό σημαίνει πως έχουν πιο πολλές ευκαιρίες οι συμπαίκτες μου».

Οσο για τις δύο τεχνικές ποινές που δέχτηκε επεσήμανε: «Το έχω σκεφτεί το θέμα. Στον αγώνα της Τρίτης δεν αντέδρασα όπως στο “Παλάου Μπλαουγκράνα” που δέχτηκα τεχνική ποινή για διαμαρτυρία. Ήμουν ψυχολογικά καλύτερα προετοιμασμένος αυτή τη φορά, αλλά δέχτηκα τεχνική ποινή για μία καλή άμυνα που έκανα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags