Facebook Pixel «Ούτε για αστείο δεν έχει τελειώσει»
Μπάσκετ
| 2011-03-30 21:43:00

«Ούτε για αστείο δεν έχει τελειώσει»

«Ούτε για αστείο δεν έχει τελειώσει»

Κάθε άλλο παρά φαβορί έχρισε τη Σιένα ο Νίκος Ζήσης ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό.

«Η σειρά είναι ορθάνοιχτη, Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα σίγουρα, αλλά δεν έχουμε καταφέρει ακόμα κάτι. Η σειρά δεν έχει τελειώσει ούτε για αστείο. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Στο τελευταίο παιχνίδι η απόδοσή μας ήταν καλή στο α' ημίχρονο, η βοήθεια του Γιάριτς ήταν σημαντική και στο δεύτερο μέσα από καλή άμυνα πήραμε δύσκολους πόντους. Τώρα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ έμπειρο προπονητή και έχει μεγαλύτερη εμπειρία από μας. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Για την ήττα που γνώρισαν στο ΣΕΦ με 48 πόντους: «Δεν έχω ζήσει ξανά κάτι τέτοιο, μετά την ήττα ήμασταν χαμένοι. Ο προπονητής μας, μας μίλησε και μας βοήθησε να βγάλουμε ενέργεια και καταφέραμε να αντιδράσουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για τα πολλά λάθη που υπέπεσαν οι Παπαλουκάς και Σπανούλης στο χθεσινό παιχνίδι: «Αυτό είναι το παιχνίδι μας και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, το ίδιο πράξαμε και με τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα που είχαν περάσει δύσκολα εδώ. Προσπαθούμε να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα μας».

Για τους Σπανούλης και Τεόντοσιτς: «Ξέραμε ότι οι Σπανούλης και Τεόντοσιτς είναι ο κινητήριος μοχλός του Ολυμπιακού. Φυσικά γνωρίζαμε για το πρόβλημα του Μίλος και επικεντρωθήκαμε πάνω του. Η σειρά είναι ανοιχτή και τώρα περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags