Facebook Pixel «Νίκη ή θάνατος στην …κόλαση!»
Μπάσκετ
| 2011-03-31 10:44:00

«Νίκη ή θάνατος στην …κόλαση!»

«Νίκη ή θάνατος στην …κόλαση!»

Ματς ζωής ή θανάτου χαρακτηρίζει ο ισπανικός Τύπος τον σημερινό κρίσιμο αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ υπογραμμίζουν πόσο απογοητευτικό θα είναι οι «μπλαουγκράνα» να μείνουν εκτός του φάιναλ-φορ που θα γίνει στην πόλη τους!

«Η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να πάρει την νίκη για να παραμείνει ζωντανή στην Ευρωλίγκα», γράφει η «Sport», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είναι και το σχόλιο της «La Vanguardia»: «Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται βελτίωση στα ριμπάουντ, στις βολές και την αντιμετώπιση του Διαμαντίδη και του Μπατίστ για να μη μείνει εκτός του φάιναλ-φορ που θα γίνει στη Βαρκελώνη».

Από την πλευρά της, η «AS» υπογραμμίζει αρχικά: «Η πρωταθλήτρια παίζει το στέμμα της σε 40 λεπτά!». Και προσθέτει: «Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους για την Μπαρτσελόνα απόψε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και θα πρέπει να νικήσει για να στείλει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι. Διαφορετικά η κάτοχος του τροπαίου θα λείψει από το φάιναλ-φορ που θα γίνει στην πόλη της».

Με την σειρά της, η «Marca» αναφέρεται στο γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα, που ήταν το φαβορί, κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρωλίγκας από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος κατάφερε να εξουδετερώσει με την τακτική του τον Ναβάρο. «Στην κόλαση!», είναι ο τίτλος και στη συνέχεια, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Η Μπαρτσελόνα, φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, βλέπει την πρόκρισή της να κρέμεται από μία κλωστή λόγω της τακτικής του Ομπράντοβιτς και της εξουδετέρωσης του Ναβάρο. Η Μπαρτσελόνα με την πλάτη στον τοίχο, καλείται να βγει από τη δύσκολη θέση, να φέρει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι και να διεκδικήσει στην έδρα της την πρόκριση στο φάιναλ-φορ».

Κολακευτικά σχόλια για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Ομπράντοβιτς κάνει η καταλανική εφημερίδα «El Μundo Deportivo»: «Η Μπαρτσελόνα πρέπει να κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Όμως, η σειρά είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού. Με ηγέτη στο παρκέ τον καταπληκτικό Διαμαντίδη και τον νικητή Ομπράντοβιτς, κατάφερε να αφοπλίσει τα όπλα της Μπαρτσελόνα στον δεύτερο και τον τρίτο αγώνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags