Facebook Pixel Θα πάμε με wild card στο Παγκόσμιο;
| 2013-09-16 20:15:00

Θα πάμε με wild card στο Παγκόσμιο;

Θα πάμε με wild card στο Παγκόσμιο;

Η Ελλάδα αποκλείστηκε νωρίς από το Ευρωμπάσκετ και τώρα ελπίζει τώρα να πάει με... δώρο στο Παγκόσμιο. Έχει ελπίδες; Πότε οι ανακοινώσεις; Η απάντηση μόνο στον sportdog.

Η wild card έχει μπει για τα καλά στην μπασκετική μας ζωή και θα παραμείνει μέχρι τον Νοέμβριο. Οταν θα αποφασίσει η FIBA για τις τέσσερις προσκλήσεις.

 

Μην ζητάτε να σας πούμε ποια είναι είναι τα κριτήρια για τις wild cards . Επί της ουσίας δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Δηλαδή το ranking ή η τελευταία κατάταξη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Δεν θα είναι αγωνιστικά τα κριτήρια. Στην πραγματικότητα τα πάντα θα κριθούν από το χρήμα. Οσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ξέρουν ότι τα λεφτά θα παίξουν τον πιο καθοριστικό ρόλο.

 

Οχι, μην πάει ο νους στο πονηρό ή στις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. Το τηλεοπτικό συμβόλαιο που θα παρουσιάσουν οι υποψήφιες χώρες θα παίξει ίσως τον πιο καθοριστικό ρόλο. 

 

Μπορεί η Ελλάδα να συναγωνιστεί τους... ανταγωνιστές της; Οι εποχές είναι δύσκολες, αλλά πάντα τα δικά μας κανάλια έδιναν χρήματα για τις μεγάλες διοργανώσεις. Θα το κάνουν και τώρα;

 

Τα πράγματα βέβαια θα ήταν ακόμα καλύτερα αν υπήρχε ήδη συμβόλαιο για το Παγκόσμιο. Κάτι που δεν έγινε ως πακέτο με το Ευρωμπάσκετ του 2013. Κακό αυτό, αλλά διορθώνεται... 

 

Πάντως μην ακούτε ότι η Βραζιλία και η Κίνα έχουν σίγουρη πρόσκληση και δύο θέσεις θα πάνε στην Ευρώπη. Η Κίνα είναι σίγουρη, η Βραζιλία όχι. Αρα η Ευρώπη μπορεί να έχει και Ελλάδα και Τουρκία και Ρωσία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags