Facebook Pixel «Μετά το break πάψαμε να πιστεύουμε στην πρόκριση»
Μπάσκετ
| 2011-04-01 00:19:00

«Μετά το break πάψαμε να πιστεύουμε στην πρόκριση»

«Μετά το break πάψαμε να πιστεύουμε στην πρόκριση»

Εμφανώς πικραμένος, όπως ήταν φυσιολογικό, ο Τσάβι Πασκουάλ έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, του ευχήθηκε «καλή τύχη» και τόνισε πως «μετά το break πάψαμε να πιστεύουμε στην πρόκριση».

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Του εύχομαι το καλύτερο στο Final Four, τόσο στην ομάδα όσο και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ήταν μία ισορροπημένη σειρά, τουλάχιστον στα... τρισήμιση παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε άσχημα. Όταν πήρε ο Παναθηναϊκός το πλεονέκτημα έδρας, πάψαμε να πιστεύουμε στην πρόκριση, κάτι που μας κόστισε. Στα τελευταία λεπτά περάσαμε δύσκολα. Χρειαζόταν πολλή ψυχή, αλλά και πίστη την οποία δεν είχαμε» είπε αρχικά ο προπονητής των Καταλανών, που υπογράμμισε πως ο Ίαν Βουγιούκας (10π.) ήταν «ο παίκτης που έκανε τη διαφορά κι ήταν ο πιο αποφασιστικός για την έκβαση της αναμέτρησης».

Όσο για το γεγονός πως οι Καταλανοί δε θα αγωνιστούν στη δική τους τελική φάση, σχολίασε: «Σαφέστατα είναι ένα βαρύ πλήγμα. Είχαμε μεγάλα όνειρα. Πιστεύω ότι οι επιλογές μας κι η αυτοπεποίθησή μας χάθηκε στο δεύτερο παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο για 29-29,5 λεπτά και μέσα σε 30'' χάσαμε τις επιλογές μας και τις πιθανότητές μας».

Τέλος, αναφερόμενος στον παίκτη που έκανε τη διαφορά στην προημιτελική σειρά, είπε πως «Ο Διαμαντίδης ήταν ο καλύτερος της σειράς. Μπορούμε να πούμε πως ήταν ο MVP, παρότι παίκτης-"κλειδί" ήταν ο Καλάθης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags